torstai 13. lokakuuta 2011

Yummy

Moi =)





Höh. En ehtiny taaskaan päivänvalossa kuvailla noita asuja, joten huonolaatuisia kuvia taas vaihteen vuoksi. Mutta huomenna voisi oikeasti, oikeasti yrittää kerrankin! :-) Mut oli kiva pukeutua kerrankin kun farkkuihin ja johonkin paitaan vaan. Oli jotenkin outo olo noissa vaatteissa keskellä syksyä, mutta hauskaa vaihtelua välillä!

Mutta nyt voisin kertoa vähän kuulumisia :) Tänää on ollu iha mukava päivä, vaik onki taas satanu melkei kokoaja! Oon viettäny aikaa miun poikaystävän, yhen kaverin ja pikkuserkun kanssa. Kävin pitkästä aikaa miun pikkuserkulla, oli tosi kiva vaihtaa kuulumisia ym! Katottii myös järjettömän vanhoja kuvia meistä, oli aika mielenkiintosta kuvamatskua.. :-D
Illemmalla käytiin yhdessä vielä syömässä kana-ananas pizzaa, nam!♥ Huomennaki ois herkkuilta luvassa, ihana rentoutuu oikei kunnolla hyvässä seurassa. :) Kultakin lupaili että sillä on aamulla miulle joku yllätys, mitähä se mahtaa olla..
Mut nyt mie taidan poistua, lähen lakkailemaan kynsiä ja vähän raivaamaan huoneen lattiaa, kun sekään ei meinaa enää näkyä.. Moimoi!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti