keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Clocks

Heivaan!

Tält päivält ei oo kuvamatskuu ollenkaan, mut kerrottavaa sitäkin enemmän:-) Oon tosi hyväl tuulella ja tekis mieli tehä jotain energistä, tanssia vaikka muutama tunti lisää! Mut ehkä nyt lepään kuitenkin, Cosmokin tuli tänään♥ Vois lämpimän suihkun kautta rantautua tohon sängylle ja lukea sitä, kuulostais aika buenolta!

Kuva juhannukselta.. Oispa tollane ilma nytki:( !

Mutta joo, voisin kertoo vähä tän päivän kuulumisia! Eli aamul oikeestaa olin huonol tuulel, pientä tai vähä suurempaakii riitaa yhen kaverin kanssa.. Mut se meni aika nopee ohi, nyt oon vaan niin hyväl tuulel! Nukuttii koulun jälkee oikein kunnon päiväunet poiksytävän kanssa, söin hyvi ja sit lähin pitkäst aikaa tanssitunnille! Olin vähä 'ruostees' viikon tauon jälkeen, mut ei se mitää. Oli kuiteki tosi kivaa ja.. meil on ens lauantaina THRILLER-TANSSINÄYTÖS keskustassa, jee! Harmi vaan, ettei se oo niin myöhään ku viimevuonna. Se oli kuitenkin niin upeen näköne et tänävuon päätin lähtee kaverin kans mukaa;-) Ei vaa oo montaa päivää harjotella sitä, huh..

Mut nyt lähen sinne suihkuun. Huomenna lupaan ottaa kuvia kun tänään en vaan yksinkertaisesti ehtinyt. Hyvät illanjatkot kaikille!

♥Niina 

2 kommenttia:

  1. sulla on kyl ihan superkiva blogi :-) tykkään kans sun tyylistä ;D

    ♥ leave-world.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitti tosi paljo! :-) samat sanat sinne, kyllä mäki luen sun blogia ;)

    VastaaPoista