maanantai 3. lokakuuta 2011

Taas maanantai

Moikka:)

Taas yksi sateinen maanantai, kai se on pakko myöntää että syksy on taas tullu.. Mut ei se mitään, miullahan oli tänään omintakeinen vapaapäivä:-) Ei se auta, silti pitäs koht ruveta lukemaan. Blaah:( Onneks enään kaksi koetta ja sitten onkin koeviikko ohi, ai että!

Eilen illalla yritin muuten lisäillä muutaman kuvan niistä miun pikkuveljen synttäreistä:) Mutta, miun muistikortinlukija päätti sanoa itsensä irti sitten illalla.. Tänään kävin ostamassa kuitenkin uuden, joten kuvia luvassa! Tän päivän kuvapaketti on hieman hajanainen, mut koittakaa elää tän asian kanssa.




Ja tää ei ollu noitten lasten tekemiä, vaan miu poikaystävän.. Mut iha hieno!

Itekki pääsin vähä leikkimään muumeilla ja legoilla, ihan hauskaa verestää muistoja:-D Haha. Mutta nytten, luvassa tän päivän asukuvia!






Näissä vaatteissa sitten tänään:) Äsken kävin vähän ajelemassa ja pyörähettiin kahvilla ja kaupoilla poikaystävän ja yhen kaverin kanssa! Mukaan tarttui siis uusi muistikortin lukija, ja tämä...


Miusta tää on ainakin tosi hieno! Meinasin ostaa samanlaisen hiirimaton, mut jätin sen sitten kummin kauppaan.. ;-) Ja löysin jo ihania joululahjojakin (ehh, mitä siis haluan itse..) mutta kuitenkin! Mut nyt meikäläinen lähtee tästä vähän pänttämään englantia päähäni♥ Kirjojahan ei siis ole avattukaan, kiire tulee taas.. Moimoi kaikki!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti