perjantai 21. lokakuuta 2011

i Helsingfors

Moikka kaikki!

Elikkäs otsikko jo teille varmaan kertookin, et olin tänää Helsingissä poikaystäväni ja kahden muun kaverini kanssa! Lähdettiin siinä ennen kahdeksaa liikenteeseen ja kymmenen maissa oltiin perillä. En muistakkaan millon oon viimeeks siellä käyny, joten ole kiva käydä shoppailemassa oikein kunnolla pitkästä aikaa:-)

Ensin suunnattiin itikseen. Oltiin siellä suurinpiirtein kahteen asti, sitten oli vuorossa Kamppi ja Forum! Mein seuraan liitty vielä iltapäivällä miun soul sister♥ Oli kiva nähä sitäkin pitkästä aikaa! Kahdeksan jälkeen mein juna lähti ja about tunti sitten kotiuduin. Matka meni oikein hyvin, ei mitään suurempia mutkia onneks:) Mut nyt muutamat kuvat, mitä tarttu mukaan matkaani! Huomenna otan parempia kuvia sitte päivänvalossa ja saatte sitten nähä, miltä ne näyttää miun päällä. :-)

Tällänen vähän juhlavampi paita! Gina tricot - 20€

Miulla kun ei koskaan oo mitään oranssia, niin päätin kerrankin repästä! H&M - 11,95€

Niskassa kivat napit yksityiskohtana :-)

♥! Seppälä - 39.95€

Korkeavyötäröiset farkut, One way - 34.95€

Takana vetoketju!

Korvikset ja sormukset Gina Tricot - 7.95€ & 5.95€

Että semmoset tarttu mukaan! Kaikki tarpeellinen löyty mitä etsinkin, paitsi kengät. Meen kuitenkin varmaan ens viikon alussa kattomaan jostain täältäpäivän kivoja kenkiä, kun rahaa vielä jäi. Mutta nyt meen lueskelemaan vielä blogeja ja sen jälkeen unten maille! Viime yönä jäi unet taas aika vähäisiks.. Hyvää yötä kaikille!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti