maanantai 10. lokakuuta 2011

Who wants to be alone?

Mooooi :)

Ihan pikapostaus! Ärsyttää kauheesti ku ulkona sato vettä ja mitkää asukuvatkaan ei onnistunut.. Noh ihansama, huomenna uus yritys :) Laitan parit kuvat nyt kuitenkin!




Ja pikkuveli kävi ostaa miulle tälläsen!

Mut no ei miulle täl hetkel kuulu mitää kummempia :-) Kohta meen kahville ja sen jälkeen vois lähteä johonkin päin ajelee, vaik ilma onkin tollanen :-( Tänään oli muuten venäjäntunti ja alan jo muistaa niitä aakkosia, jee! Kerrankin joku kiinnostava kurssi:) Mut palaillaan taas, hauskaa illanjatkoo kaikille!

♥Niina

3 kommenttia:

  1. hei hei hei miksi poistit kommenttini?

    VastaaPoista
  2. Noh, jos nyt todella haluat tietää miksi, niin tässä tulee.

    On oikeesti noloa kommentoida anonyyminä, etenkin kun asia on noin turhanpäiväinen. Mitä pahaa siinä on, jos veljeni tai poikaystäväni, jotka eivät satu olemaan sama henkilö, ostavat miulle jotain kivaa? Oletko itse noin katkeroitunut kun siulle ei osteta mitään, vai missä mättää? Kyllä miulla on kuule omaakin rahaa ostaa tarvittavat, mut kai sitä on kiva että joku muukin hemmottelee ja haluaa vähän piristää päivää..

    Mut jos asia ei oo tosiaankaa tuota tärkeämpi etkä sitä mitenkään osaa kauniimmin ilmaista, niin jätä mieluummin kommenttisi jonnekkin muualle, ok ? :-) Mie en jaksa välittää tollasista ja miulle on iha sama mitä mieltä oot. Iteppähä tiiän asian painon ja siun on oikeestaan ihan turha siihen puuttua, ellet tiiä mistä on kyse. Kiitos.

    VastaaPoista
  3. Jos sulle ei ois oikeesti välii mitä muut kelaa ni et sanois sitä täällä huoh vaan antaisit oikeesti olla...

    VastaaPoista