lauantai 1. lokakuuta 2011

Behaviour

Joo noniin, moi :)

Voisin tähä ensitöikseni lätkässä kuvia eiliseltä, sieltä miun kaverin synttäreiltä! Oli kyllä ihan mahtavaa kivaa hauskaa, enneku ite osasin pilaa kaiken. :-) Mut ei siitä tähä hätää sen enempää, avaudun sit lopussa teille kaikille, kaikesta mahollisesta turhasta joka nyt ärsyttäääää. Mutta niitä kuvia!























Tämmöseltä näytti siis meidän ilta. :) Oli oikein hauskaa, vaikkei mitää kummosia tehtykään! Mutta kuitenkin, viime ilta/yö meni sit ihan vituiks, huh.. En nyt viiti kertoo siitä sen enempää, mut mikää ei oikeesti vaa menny putkee. On iha hiton paha olo sillee henkisesti just nyt, et oksat pois! Meinasin hävittää miu puhelimenki johoki puskaa.. Yö oli vaa vihasii huutoi täyn, osumii, paiskintaa, itkua, surua, pelkoa.

Muutenkin viime aikoin ei oo menny iha älyttömän hyvi.. Kävi jotai iha kamalaa tos viikko taaksepäi, mikä kummittelee miu pääs vielki. Mite voiki olla näi ahistunu? En tienny et eräs henkilö ees pystyis tekemää tollei, oon nii pettyny. Tollasen käytöksen takia menettää vaa kaikki, ja miul taitaa olla siitäkin kokemusta..

Sori et oon vähän salaperänen, ei nyt vaa oo mitekää kauhee riemu-fiilis. Nyt voisin fiilistellä hieman tätä alla olevaa biisiä ja lähteä sen jälkeen suihkuun. Ei jaksa nyt murehtia, katellaa mitä tapahtuu täs.. Moikka!


♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti