maanantai 31. lokakuuta 2011

Last request

Moikka:)

Mie oon hirrmusen hyväl tuulel nyt jollai lailla! Eilen oli kivaa, muutamat sukulaiset kävi meillä kahvilla ja sain vähän rahaa niiltä:-) Sit eilen sain kuulla et miun huonetta sisustetaa vähä uudestaa täs parin viikon sisäl ja muutellaa järjestystä, jes! Miun huone on muutenkin niin pieni niin on kiva saada jotain vaihtelua tänne.

En saanut tänään aikaiseksi otettua kuvia itestäni. Mutta tässä nyt pari muuta kuvaa miun ihanista uutuuksista♥ ..





Tollaset, ai että! Oon ettiny nyt monta viikkoa tollasia kivoja syksy/talvibuutseja ja nyt löysin Aleksi13:sta sellaiset! Tänään kävin ne noutamassa ja kohta lähen niitä vähän käyttämään ulkona ;-) Se oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä! Noi oli ulkomuodoltaan just sellaset mitä hainki - mustat lyhyet nahkabuutsit, ei kauhean naiselliset, ja jotain koristeita varsissa. Kyllä! Ja kaiken hyvän lisäksi niissä on vielä karvavuori sisällä, joten niitä voi käyttää talvellakin. Hyvähyvä! ♥

Ja tossa alla on sitten pari rannekorua ja kynsilakka, jotka sain miun kaverilta tuliaisiks Portugalista! Sain lisäksi vielä pienet kultaiset sydänkorvikset, mut unohin kuvata ne. Nyt lähden kuitenkin ulkoilemaan poikaystäväni ja kaverini kanssa, vois pyörähtää jossain kahvilla vaikkapa! Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille! =)

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti