tiistai 4. lokakuuta 2011

Apologize

Moi!

Kyllä tätä sadetta nyt riittää, huh.. Sinäänsä ihan hyvä, kun pitäs lukea sitä historiaa. Aurinkoisena päivänä tuskin pysyisin sisällä. :-D Onneks huomenna viimeinen koe, sit voi huokaista helpotuksesta ainakin vähäksi aikaa!

Tänään on ollu aika jännä päivä.. Oli enkun koe, joka meni kyllä aikalailla puihin. Sen jälkeen tultiin poikaystävän ja kaverin kans meille kahville ja ostelin vähä koulukirjoja ensi jaksoa varten:-) Ois yks kurssi venäjääkin ens jaksossa, saa nähä mitä tulee! Mut nyt muutamat asukuvat, kun ei muutakaan kuvaamisen arvoista ole:(





Eipä ollu kovin kummoset vermeet tänään, mut ei kehannu mitää ihmeempii laittaa ku kouluakin vaan pari tuntia! Mut toi raitapaita kyl miellyttää miun silmää ja on ihan hauskan mallinenkin :)

Noniin, asiasta toiseen! Koulun jälkeen mentiin kullan ja yhen kaverin kanssa abc:lle, nyt kun tää mein kaverikin vihdoin tervehty! Alkoki olla jo ikävä;-) Siel sit tapahtuki vaikka sun mitä. Sain kuunnella anteekspyyntöjä, en kyllä ottanu niitä kuuleviin korviini koska teki oli kyllä nii mahoton et sanattomaks vetää.. En tosiaa ala kertomaa sitä nyt tässä kuitenkaa, on sen verran henkilökohtaista. :-( Sit sain myös eräältä aivan superihanalta ihmiseltä alekuponkeja Hesburgeriin, jee! Miul kyl piti alkaa lakko siitä ruuasta, mut en tiiä mitä tässä nyt taas käy..



Mutta anyway, tän neidin matka taitaa nyt kulkea kohti historiankirjaa, maailmansodat here I come!
Joten palaillaan siis taas huomenissa, hyvät illanjatkot kaikille!

♥Niina

10 kommenttia:

  1. ei kyl näist siu asukuvistakaa nää kaks ensimmäist ollu vissii kuvaamisen arvosii ku esimerkiks housujas ei näy ollenkaa. eikä sen puolee mitää muutakaa ku vaa siu paita. mut kai se on iha positiivista et se ees näkyy :D enkä mie esimerkiks ymmärrä ollenkaa et oliks siu mielest joteki mainitsemisen arvosta jos joku on pyytäny siult anteeks ku et voi sitä syytäkää tänne kertoo ku oli nii henkilökohtane ja hitto mikä draaman hakusuus siul on taas pääl tän postauksen perusteel, ku pitää viel kirjotella tollasii tyyliltää et 'en mie kyl siu anteekspyyntöjäs muute kuunnellu ku sie oot nii perseestä' :D mut kuule hirmusesti onnee siihe hissan kokeesees.

    VastaaPoista
  2. No ahaa, kiitos mielenkiintoisesta kritiikistäsi. Mutta niin, kyllä mie ainaki nään ihan selkeesti noi miun housut molemmissa kuvissa? En ymmärrä miten niitä ei voi nähdä :-D Ja itseasiassa, miulle se oli ehkä mainitsemisen arvosta kertoa mitä tänään on tapahtunut :) Tuosta asiasta tietää just ne keiden kuuluuki, ilmeisesti sie et niihin sitte kuulu. Mut siun on iha turha tulla kommentoimaa tollasia, ku et edes tiedä mistä on kyse.

    Mutta kuitenkin, ei ole mikään pakkoa lukea tätä miun blogia, jossei miellytä. Ja on muutenkin säälittävää kommentoida anonyyminä. :) Jos on jotain sanottavaa, niin kertoisit kuule ihan suoraan. Kiitos.

    VastaaPoista
  3. ^ ok :D:P Emt, eikai housut näy jos on pimeetä ja on tummat housut xd

    VastaaPoista
  4. Nii, no pontti on tuokin. Tosiaan, oli pimeetä ja miul oli MUSTAT housut, mut kyl mie silti ihan selkeästi ne nään. :) Että vika on ehkä sitten siussa, tuskin miun kuvissa. Heh.

    VastaaPoista
  5. varmaa sie vastaat tollee ku tunget jokasen blogipostaukses väkisi feisbuukkii et ihmiset varmasti kattelis ja sit sie sanot tääl et "ei oo mikää pakko lukea jos ei miellytä" no hitto soikoo ku se tulee väistämättä koko aja etee ja mie vaa ootan sitä päivää et tääl ois ees jotai lukemisen arvosta :) ja jos tääl joku on mielenkiintone ni se on kyllä sie, eikä anojen kritiikki. & jos et typerys tykkää siit et anonyyminä tullaa asiat sanomaa ja se on nii hirvee säälittävää siust ni laita ihmees asetuksist ettei anonyymit sit voi kommentoia :):) idiot ku sie et mitää tajuu..

    VastaaPoista
  6. Wuhuu, ihana paita! :) mistä tuo on?

    VastaaPoista
  7. munki piti kysyy, et mistä toi paita on, on meinaan hirmu kivan näkönen! :)

    VastaaPoista
  8. No voi hyvänen aika oikeesti, josset kestä katella niitä facebookista ni vittu poista vaikka kavereista saatana. :-D Ja ei anonyyminä kommentoiminen oo säälittävää, paitsi tollein ku ei uskalleta haukkua päin naamaa. :) Kiitos ja kuittaus.

    Roxt & Milla: Ostin tuon vissiin vuosi sitten Gina tricotista ;-) !

    VastaaPoista
  9. Ps sori Roxy ku en osaa näköjään ees kirjottaa nimeäs oikein... :-)

    VastaaPoista
  10. Vitu anonyymi linkkaa oma blogis ja tuu sit huutelee. T. Hartiat

    VastaaPoista