torstai 27. lokakuuta 2011

Love is no big truth

Aloha kaikki! :-)

Meitsi on taas vaihteen vuoksi hyvällä päällä, jeee. Onneks huomenna alkaa viikonloppu, vaikka se melko kiireinen tulee olemaankin! Huomenna ois kahet tanssiharkat, lauantaina se thriller-näytös ja illalla vielä kaverin synttäritkekkerit! Mut eiköhän tuu olemaan tosi hauskaa kaikesta kiireestä huolimatta:)

Tänään on ollu aika tavallinen päivä. Koulun jälkeen kävin kaupungil poikaystävän ja yhen kaverin kans ostaa tälle miu kaverille synttärilahja! Siit tulee äärimmäisen mielenkiintonen, saas nähä mitä kaveri toteaa ku näkee sen:-D Haha. Oon vaa ollu kotona illalla, koristeltii sille äärettömän hieno jättikortti ja äsken käytiin kaupassa&kahvilla kullan kanssa. Mut nyt tähän väliin vähän asukuvia (äärimmäisen epäonnistuneita&huonolaatusia tänään, äh). Ja pari kuvaa viel, mitä tarttu tänää itelleni kaupungista mukaan;-)







Vähä herkkui siis, teki mieli jotai hyvää! Sit H&M:stä mukaan tarttu tollanen söpö avaimenperä sekä tollasta 'halkeilevaa' kynsilakkaa. En oo ennen kokeillu sitä, mut nyt aattelin koska hintakaan ei päätä huimannut!

Mut nyt voisin lähtee herkuttelemaan tuonnenoin! Huomenna onkin tosi 'rankka' koulupäivä, ihan jopa yks tunti, wuhu! Illalla sit pääsen pistää itteni likoon kaksien tanssiharkkojen kanssa, katellaan kuin meikä jaksaa:) Nyt jokaiselle hyvät yöt jo näin etukäteen!

♥Niina

2 kommenttia:

  1. http://3.bp.blogspot.com/-fniJcKH70gE/TqmjXMD5D_I/AAAAAAAAAr4/puiW3RHWBdw/s640/025.JPG oot nii KAUNIS ♥

    VastaaPoista