torstai 6. lokakuuta 2011

Naurua, naurua ja naurua..

Huh, moi kaikki!

On ollu niin mahtava päivä, ai että:-) Jaksaa vaan hymyilyttää, vaik onki satanu vettä taas ku esterin perseestä koko päivän! Menin kouluuki tänää vast puol kymmene, joten ehin aamulla kuvailla! Kuvat on iha älyhuonoja tänään, vaik kaikkeni yritin:-( Yhyy. No mut laitan niitä kuitenkin näkyville, olittepa mitä mieltä tahansa.

Moi. Ajattelin poseerata teille jakkaran kanssa.


JA tarkennus iha reisillää..


En kyllä noissa vaatteissa lähtenyt kouluun sitte kuitekaa, ku ei jotenki miellyttäny. :( Mut ehkä joku toinen päivä sitten!

Mutta niin. Illalla käytiin kavereiden kanssa Sami Hedbergin keikalla !!! Noin hauskaa ei oo kyllä ollu aikoihi, poskilihaksetki kramppaa vaa ku nauroin nii paljo. :-D Huhhuh. Ja päästii poikaystävän kans vähä osaks sitä showta! Miun nimi oli kyl iha pitki vittui (no joojoo, tarkotuksel mut..) mut ei se mitää! Meille omistettii jopa biisiki, wuhu ;-)♥

Huomenna pääsee taas tanssahtelemaan pitkästä aikaa ja illalla vois keksiä jotain kivaa kavereiden kanssa! Nyt kuitenkin lähden nukkumaan, huominen päivä pitäis vielä jaksaa.. Onneks koulupäivä näyttää varsin hyvälle, vaan kaksi tuntia! Mutta nyt, hyvät yöt jokaiselle :)

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti