lauantai 29. lokakuuta 2011

Lower case society







Moikka! Olin eilen niin väsynyt sen jälkeen kun kotiuduin poikaystäväni luota, joten en millään jaksanut bloggailla. Kuvat ovat siis eiliseltä. Uskonnon tunnilla mein tehtävänä oli kuvata uskonnollisia rakennuksia ja tossa nyt on Lappeenrannan ortodoksinen kirkko. :-D Eilen oli kyl ihan älyttömän rento koulupäivä, vaan yks tunti! Lisää tälläsiä, kiitos.:)

Eilen miul piti olla kahet tanssiharkat, mut toiset peruttiin. Onneks kuitenkin oli Thriller-harkat, oli ihan älyttömän kivaa! Tänään on se näytös keskustassa, huomenna saatte varmaan kuviakin sitten sieltä. Tänään meen vielä miun kaverin synttäreille illalla, joten en ehi enää tänää kirjoitella muuta. Kuitenkin varmasti ihan älyttömän kiva päivä luvassa!
Nyt lähen kuitenkin miettii vähän vaatteita sitä esitystä varten. Hauskaa alkanutta lauantaita kaikille!

♥Niina

2 kommenttia:

  1. niina sä olet tosi nätti, mut sä pilaat oman kauneutes. Noi posetuskuvat, hirveet kulmat ja tollane ''kuollut lahna''-ilme ei tee sulle oikeutta.

    VastaaPoista
  2. Noh, kiitos :) Mut en tiiä mite miu sit pitäs noissa kuvissa olla, jossei mikään oo hyvä? Pahoittelen nyt kuitenkin. Ja miun kulmat on nyt tälläset enkä maha niille mitään, sori :) Ja en tiiä mikä on miun kuollut lahna -ilme joten en voi auttaa :D Hah

    VastaaPoista