keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Hiljaisia päiviä






Moikka. Taas tällänen yks sateinen päivä, äh.. Onneks kuiteki miullakii on nyt vihdoin syysloma, mahtavaa! En ois enää jaksanukkaa päivääkää koulua:) Otettii tänää kavereitten kans äkkilähtö lomalle ja mentii yhelle kaverille istumaa! Sen jälkeen käytiin ostamassa junaliput - perjantaina siis suunnataan muutaman kaverin kanssa kohti Helsinkiä! :-)♥ En malta oottaa, oon jo miettinykki mitä kaikkea uutta kivaa tarvin. Budjetti kun on rajallinen..

Asemalla käynnin jälkeen näin pitkästäpitkästä aikaa paria miun ihanaa tyttökaveria! Käytiin Hesburgerissa syömässä ja vaihdettiin vähän kuulumisia eli juoruttiin se kokoaika mitä oltiin yhessä, eiku..
Sit vaihdoin viiden maissa seuraa taas poikaystävääni ja yhteen toiseen kaveriin! Loppuilta vaan pyörittiin ympäri Lappeenrantaa aikalailla päättömästi, ei mitään ihmeitä siis.. :)
Huomenna ois taksvärkkipäivä ja miun pitäs imuroida koko kämppä melkeinpä ja sit vielä siivota vaatekaappi, saas nähä mitä tulee! Mut nyt mie lähen lueskelemaan blogeja ja sit nukkumaan, yöunet vähän jäi viime yöltä.. Hyvät yöt kaikille!

♥Niina

2 kommenttia:

  1. söpö toi helmirannekoru!:)

    http://riinamaaria.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiitti ! :) Turha linkitellä blogias, luen sitä kuitenkin.. ;-)

    VastaaPoista