tiistai 25. lokakuuta 2011

Alfie

Moikka kaikki!

Tänään on luvassa äärimmäisen turha postaus:-) Ajattelin kuitenkan jotain kertoa päivästäni ja koostui melko pienistä asioita, muun muassa näistä..



Kuvailin näitä hemmetin huonossa valaistuksessa ja sen on näköisiäkin. Mutta älkää siitä häiriintykö!

Tää tässä on miun uus rakkaus, Alfie♥ Okei on aika häiriintynyttä ku nimeen miun koruja, mut.. Käytii eile pyörähtää poikaystävän kanssa kaupungilla ja tää löyty Seppälän aleista! Makso huimat 2€ :-) Tossa oli jotain niin sulosta, pörröhäntineen kaikkineen, joten en vaan voinut jättää sitä hyllyyn. Ja hintakaan kun ei päätä huimannut, niin miksikäs ei!


Kävin tänää myös kirjastossa järkyttävän pitkän tauon jälkeen. Nyt oli kuitenkin tosi kyseessä koska pitää lukea tää kirja yhellä äikän kurssilla:-D Mut toi vaikutti oikeestaan ihan mielenkiintoselta mitä nyt vähän alottelin! Ehkä tekee ihan hyvää lukea välillä muutakin kun Cosmoa..


Ja sitten vielä tää! Poikaystävän pyynnöstä käytiin antikvariaatissakin käymässä ja mukaan tarttui tämä:) En tiiä yhtään et millanen leffa on, mut oli kyl sen hintanen et vaikka oiskin kui huono, en hirveesti menetä! Nyt pitää vaa löytää joku ihana, joka suostuu miun kans ton edes kattomaa..

Ja nyt vielä muita kuulumisia! Tänää on ollu oikeesti tosi kiva päivä, oon vaa keskittyny miu poikaystävää! Käytiin tänään siis kirjastossa, sumassa ja kuvarissa. Huomenna meen noutaa vähän valokuvia, joita teetin;-) ! Sit mentiin S:n luokse - syötiin hyvin, katottiin telkkaria, saunottiin ja sellasta! Tykkään vaa tollasist arjen pikkujutuist♥ Tähän hätään ei oo oikein muuta, nyt lähen viel kattelee vähä läksyi ja sit nukkumaa! Huomen taas reenii reenii pitkästä aikaa, wuhu! Nyt, hyvät yöt kaikille.

♥Niina

2 kommenttia:

  1. miul on toi leffa ja se on ihan hirveen kamalan pelottava koska siin on niin paljon klovneja mut oli kyl hyvä juttu ;D t. ninnisi <3

    VastaaPoista
  2. Haha :-D Pitää katella se täs joskus:)

    t. mäh <3

    VastaaPoista