maanantai 24. lokakuuta 2011

Nothing is easy, nothing is sacred. Why?

Moikka kaikille!

Viimestä lomapäivää viedään.. Heräsin taas ihan liian myöhään mitä piti niin huomenna on varmasti taas älyttömän vaikea herätä, höh. Otin kuitenkin äsken joitain kuvia, eikä mikään kyllä taas miellyttäny miuta. Uus yritys vaikka sitten vähän myöhemmin :-) Tässä tulee nyt kuitenkin niitä kuvia!








Että semmosta, aika naurettavia kaikki kuvat hah :-D Aamulla oli hirveä vaatekriisi kun mikään ei oikein jaksanut miellyttää. Nää nyt on aika tavikset mutta ei sen aina tarvitsekaan olla mitään ihmeellistä:)
Seuraavaksi ajattelin mennä syömään! Kauhee nälkä, rupesin vaan heti herättyäni kuvaamaan ym ja syöminen unohtui. Hups. Syömisen jälkeen vuorossa aikaa ITSELLENI, laitan kuvia tikulle joitai aion teettää, lakkaan kynsiä, kuuntelen hyvää musiikkia ja oleilen vaan! Illalla sitten poikaystäväni tulee taas meillepäin ja keksitään varmaan jotain kivaa yhdessä. Kivaa alkanutta päivää kuitenkin kaikille!

♥Niina

9 kommenttia:

  1. sullon oikeesti aika rumia ja oksettavia posetuskuvia, lisäks sun kirjotustyyli on aika... no enpä sano mitään. on tää kuitenki aika jees blogi, kyllä luen.

    VastaaPoista
  2. Mitä ihmettä. :-D Ensin haukut suurinpiirtein kaiken tästä blogista ja sit kuitenkin luet tätä? Jossain mättää nyt, mut noh ihan miten haluat..
    En muutenkaan ymmärrä kommenttisi tarkoitusta koskan mie vaan SEISON noissa kuvissa ja pääasia ei ookkaan noi asennot, vaan asut. Mutta ihan miten vaan. :-) Ja mie kirjotan just niinku haluan ja jos ei kelpaa niin älä lue.

    VastaaPoista
  3. Ylempää kommenttia kutsutaan kritiikiksi ja sinä et ota sitä hirveän hyvin vastaan. Kaikista lukijoista pitäis ehkä olla kiitollinen, kun blogeja sattuu olemaan aika monia... Jotkut vaan pitää tätä eri tavalla "viihdyttävänä." Huomaa että ylempi anonyymi antaa kritiikkiä, mutta silti lukee tätä, mikä tekee vastalauseessasi maisitsemastasi kelpaamattomuudesta hieman ponnettoman. Oon aika samaa mieltä noista posetuksista, ei sillee et ne ois rumia, mut niissä asut ei ole pääroolissa, mistä taas huomaa että olet aloittelija kameran kanssa.

    Opettele ottamaan vastaan kritiikkiä ja vastaamaan siihen hieman paremmin niin on elämä helpompaa :)

    VastaaPoista
  4. Osaan kyllä ottaa vastaan kritiikkiä, mutta mietinpähän vaan että tuon aiemman anonyymin viimeinen lause melkeinpä kumoaa tuon aikaisemman.

    Olen aloittelija kameran kanssa sekä blogin pitämisen kanssa. En voi puolustella itseäni millään tavalla siinä. Ehken osaa 'posettaa' tai mitä ikinä taikka ottaa kuvia niinkuin se miellyttäisi muita, mutten sille minkään voi. Mein kämpässä on muutenkin hyvin vähän mahollisuuksia ottaa muutenkaan kuvia mitenkään järkevästi, joten ei voi minkään. :-) Miun blogi sattuu olemaan just tälläinen ja jos siinä jokin mättää muiden mielestä, se on sitten heidän ongelmansa. Mie vasta opettelen asioita, kyllä tää tästä!

    VastaaPoista
  5. ^hölmöt ihmiset (:
    mun mielestä tässä blogissa ei oo mitään vikaa (:
    paitsi jos jostain pakko "valittaa" niin ulkoasu kaipaa ehkä jotain (: sul on ihanat hiuksetja kulmat! :< kateus iski:O

    VastaaPoista
  6. Olin sanomassa jotain noista anonyymeistä kommenteista mutttta enpäs sanokaan :)
    ^ joo heh, Roxy 5v ilmoittautuu :D
    Mutta siis niin, ei minulla muuta ku että ihana tuo toiseksi alin kuva :):)) tuituui! <3


    <3: http://ruxanne.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Haha, tiiän et tää ulkoasu todellaki kaipaa JOTAIN mutten koskaa saa sitä mieleisekseni oikee.. Joskus oikein ajan kanssa koitan keksiä tälle jotain kivaa! :-)

    Kiitos roxypoxy <3 !

    VastaaPoista
  8. kivat housut, mistäs ostit ja paljo makso? :))

    p.s. sun blogii on kiva lukea :)

    VastaaPoista
  9. kiitti! Ostin ne One waylta ja oiskohan ne maksanu about 35 euroa :)

    VastaaPoista