sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Feeling red





Moikka! Tänään päätin pistää päälleni tuon uuden neuleen ja se on mielestäni oikein kiva. Miulla ei vaan oo oikein kodikas olo punaisessa, joten koitetaan vähän kerrassaan totutella tähän! Oli myös vähän vaikeuksia keksiä, mitä yhdistäisin tuohon neuleeseen.. Päädyin sitten tuohon h&m:n toppiin ja mustiin farkkuihin. (Niitä ei kyllä näy kuvissa, mutta tuskin se on hirveä menetys :-D)

Tää päivä on kulunu kauheen hitaasti! Heräsin jo tosi aikasin, ku luulin, että miulla ois menoa tässä iltapäivällä. Meno siis siirty huomiselle ja poikaystävälläkin on muita juttuja, joten oon vaa nuohonnu kotona.. Oon kattonu Rikkaat rakkaat ystävät -leffaa, Talentia, Kauhukeittiötä ja Muodin huipulle! Elikkäs aika telkkaripainotteinen päivä ollut tähän mennessä. Kohta kulta tulee tähän meille ja sitten koitetaan keksiä jotain kivaa! Saan siltä kaiketi yhen kivan jutun, joten siitä kuvia ehkä huomenissa.. :-)
Tähän hätään miulla ei oo kummempia, joten meen jatkamaan tota Muodin Huipulle kattomista! Hauskaa päivänjatkoa kaikille :)

♥Niina

2 kommenttia:

  1. Sopii hyvin sulle toi punanen, todellakin syytä totutella siihen!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti! Miun vaatekaapista ei kovin montaa punaista paitaa löydykkään, harmi.. Pitää yrittää metsästää jostakin :-)

    VastaaPoista