lauantai 15. lokakuuta 2011

Movie night

Moikka taas 8-)

Eilen en ehtinyt bloggailla, oli niin kiireinen päivä! Meinasin taas nukkua tanssiharkkojen ohi, mutta ehdin kuitenkin. Oli tosi kivaa, tuli oikein kunnolla liikuttua ja nyt särkee melkein joka lihasta! Mut ei haittaa :-) Sen jälkeen mentiin poikaystäväni luokse ja meillä oli leffa-ilta, oli siis pari kaveriakin mukana. Ensin me katottiin Rec ja sen jälkeen Paranormal activity. Vuokrattiin myös Ottolapsi, mutta sen katselu on vasta tänään vuorossa!


Nyt tähän väliin muutama kuva eiliseltä !




Eilen käytiin vielä illalla ajelemassa kavereitten kanssa ja puolen kahden maissa kotiuduin. Kohta lähetään poikaystäväni kanssa ajelemaan johonkin, katotaan mihi mein tie käy! :-) Nyt muutama kuva vielä tältä päivältä..








Nää neuleet sain tänään! Tosi hyvän värisiä, miul ei vielä tollasia ookkaan joten varmasti tulee käyttöön!

Nyt kuitenkin lähdetän kultani kanssa noutamaan pari kaveria mukaan ja sit lähetään yhessä johonkin viettämään lauantaita (nyt ei muuten sadakaan, jee!!). Sitten illalla vietetään koti-iltaa kynttilänvalossa ja katotaan kauhuleffaa.. Joku ei nyt mätsää, mut ei se mitään. :-D Mut nyt tää tyttö lähtee haukkaamaan raitista ilmaa, jos se vaikka auttais tähän päänsärkyyn. Moikkamoi!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti