lauantai 1. lokakuuta 2011

01102011 !

Heyoooo taas!

Mie kuolen tylsyytee joten pakko kirjottaa. Tai ei oo pakko, miun pitäs oikeesti lukea historian kokeeseen.. Mut voipi olla et teen ovelat ja meen uusintaa tekee sen koska en oo ehtiny lukee yhtää ja vittu mitä paskaa :-) Kirjotukset ja koeviikko samaan aikaan, ei hyvä ei hyvä.

No mut joo asiasta toiseen! Oon jo vähä paremmalla tuulella ku aamupäivästä. Oon siivoillu melkei koko päivän, koska huomen on miun pikkuveljen synttärikahvit! Se täytti viime keskiviikkona 16, iso poika :-) Kävin myös iskän kanssa kaupassa, voinen vähä esitellä ostoksii!

Elikkäs pari L'orealin hoitoainetta ja Maybellinen kynsilakanpoistoaine

Emmie ostanu kaupast ku noi Xylimaxit, muut sain äitilt! Hih

Sit vähä iltalukemiseks Ellee!

Että tämmöstä näi! Kultakin pääsee reilu tunnin päästä töistä (ainakin toivottavasti..) ja sitten mennään niille! Poikaystäväni isä tekee jotain espanjalaista ruokaa, naminami:-) Että sinne illalla ja tullaan vielä kaupunkiinkin pyörähtämään, jos näkis muutamaa hassuu kaveriakin! Mutta tän näköisenä ajattelin kuitenki lähteä viel illal liikenteesee. Älkää häiriintykö laadusta ymym, ottelin ne tääl pimees huonees ni nyt ne on mitä on..
Kuvaki iha vinos ... fjsdig :)


Oon kuullu tänää hyvii uutisii, wihi! Yks vauvauutinen + mie saatan saaha ruotsist C:n ! Tai se lähti sinne YTL:lle C:nä, mut sehän nyt voi muuttua.. Mutta toivotaan, ettei ainakaan tipu. Oisin tosi tyytyväinen tuohon:)

Noniin, ei miulla muuta oo oikein tähän hätään. Voisin mennä väsäämään blogille uuden bannerin näin ajankuluks, katellaa saanko tehtyä mitää hienoa ;-) Mut hyvät illanjatkot kaikille!

PS:

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti