lauantai 17. syyskuuta 2011

Walking on a dream

Iltaa kaikille:)

Mie oon iha järkyttävän tylsistyny, ni ajattelin nyt kirjotella teille. Tänään oon ollu koko päivän kotona, lukenu muutaman tunnin ruotsia ja vähän siivoillut. Nyt ootan et poikaystävä pääsis töistä, jos vaikka keksis jotai mukavaa tekemistä:-) Tänään ei edes asukuvat onnistunu, ku oli jo niin pimeetä. Mut laitan silti muutamat kuvat esille!




Eli tänään tän näköisenä:) Okei, jaksoin tehä itelleni jotai noin kaks tuntii sitte. Koko muun päivän olinkin kollareissa ja meikittömänä. No mut ei se mitään!

Ärsyttävää, kun on kokoajan semmonen himo saada jotain uutta. Nyt haluaisin uusia koruja, hiuskoristeita ja laukun! Mut ei taida nyt olla varaa sellaiseen, joten pitää nyt säästellä sinne Helsinkiin.. Mut teinpä tossa äsken ajankuluks kollaasin kivoista koruista, jotka nyt himottais! (Nyt kun vihdoin osaan tehä kuvakollaasin, jes!)

Ja juu en tiedä miks toi yks koru on tossa kahteen kertaan.. Nevermind!

Ihania kaikki! Mut nyt meen kattelemaan hetkeks biisikärpästä ja oottelen innolla, millonkas kulta mahtaa saapua.. Näyttää siltä, et joutu jäämään taas ylitöihin:( Mut nyt loppuun pari ihanaa biisiä iltaan, nauttikaa!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti