keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Fallin'

Moikka taas!

Nyt voin jo jonkin verran paremmin, joten jaksan jo blogatakkin kunnolla. ;-) En mennyt tänään kyllä kouluun, mutta tuskin jäin mistään paitsi.. Sainpahan lisäpäivän aikaa tehdä ruotsin aineen, hah!

No mutta, ei miulle mitään ihmeitä kuulu :) En tosiaa oo tehny mitään, ku oon vaa ollu kotona. Kaikki on menny nukkumiseen ja Greyn anatomian kattomiseen! Siit alkaa pikkuhiljaa tulla turhan jännä miulle..
Tänä aamuna oli muuten superihana herätä, kun kulta tuli meille♥ Siihen oli kiva herätä ku se kömpi miun viereen ;-)

Mutta asiasta toiseen! Nyt voisin laittaa muutamat asukuvat, kun ei muutakaan kerrottavaa/näytettävää ole:
toppi H&M, farkut Vero Moda


rannekoru Bijou Brigitte

Kaulakoru Våga

Että sellasta! Tällä hetkellä teen nälkäkuolemaa, kun en oo syöny kunnolla kolmeen päivään. Ja nyt kun on järjetön nälkä, meillä ei oo ruokaa:-( Mistähän miuta rankaistaan?
Tänään toivoisin pääseväni ihmisten ilmoille, jos vaikka pääsisin lähtemään edes kahville kavereiden kanssa:) Alkaa olla jo ikävä kaikkia!

Nyt voisin mennä katteleeman vielä yhden jakson tiedätte kyllä mitä.. ja sitten voisin keksiä jotain kivaa tekemistä kullan kanssa!
Tänään illalla miulle muuten tilataan kaiketi se uusi villakangastakki (mainitsinko siitä jo muuten eile..? En muista :D) niin ja ehkä jotain muutakin pientä kivaa! Elloksen kuvastossa oli kiva poncho, farkut, pari neuletta ja mmm... Lista taitaa olla loputon! Mutta nyt tämä neiti katoaa, palaillaan myöhemmin!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti