tiistai 6. syyskuuta 2011

Bounce

Heip!

Hei vaan taas kaikille:) Tänää oli tääs yllättävän hyvä päivä, taas päästii aikasemmi koulusta jeei! Piti lukea koulun jälkee kirjotuksii, mut sen sijaan nukuin. Eli en saanu tänääkää mitää aikaseks.. Mut muuten oli oikein kivaa. Viiden mais lähettii taas kaveriporukalla ajelemaan ja tällä kertaa mie olin kuski! Se oli kivaa ja meni iha yllättävän hyviki. Kyl mie vielä opin:-)

Tarkotuksella niin, ettei naamaa näy. Mutta, neule - Zara, paita - Vila, Farkut - Vero Moda



Nomination - Timanttiset, kultainen + pienet helmikorut lahjaksi, valkoinen mistä lie. :)

pienempi kukkasormus on äitini vanha, toinen on jalokivimessuilta.

Tänään tuli muuten H&M:n ja Halensin kuvastot, ai että! Halensilla oli vaikka mitä kivaa, löysin ihanat talvikengät minkälaisia olin havitellukin tässä:) Katotaan jos jotain kivaa sais tilattua. Ei hirveesti kyllä voi ku ois ens kuussa tarkotus mennä Helsinkiin vähän shoppailemaan, hihi.

Huomenna en paljon ehi kuvailemaan, kun oon reenauspäivä! Jos nyt en vaikka nukkuis pommiin ja pääsisi tanssimaan♥ Joten huomenna ei siis mitään kovin kummoista bloggailtavaa. Mut mie palailen asiaa, nyt kattomaan vielä hetkeks Big brotheria. Niin ja PS: käytiin tänään siellä vanhan lossin pysähdyspaikan luona ja siellä oli sellanen pieni kettu, nimettiin se Topiksi! Se ei ollut edes kamalan säikky ja tuli yllättävän lähelle. Se meinas varastaa yhen miun kaverin kengän muutamaan otteeseen ja sit penaalin. Se oli aika huvittavaa ku 'N' juoksenteli siel metäs sen penaalin peräs, haha. Mut tässä teille kuva Topista! Sori kännykkälaatu..


♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti