sunnuntai 4. syyskuuta 2011

I am who I am!

Iltaa kaikille:-)

Aattelin tehä tälläsen nopeen postauksen tässä samalla ku katon big brotheria. Sen jälkeen pitäs viel tehä läksytki, ei oikein huvita.. Viikonloppu on aina liian lyhyt:( Muttamutta, tältä päivältä ei todellakaan oo mitään hyviä asukuvia, joten pistän ensin muita kuvia ja jätetään ne huonommat tonne loppuun.

Miun pojat♥


Joo kiva tekohymy.. :-D

Nomination Timanttiset, nahkakoru & violetti koru Kypros, kukkakoru Englannista, punainen helmikoru Bulgariasta, punainen punoskoru Kyprokselta(kai?)

Farkut - Vero moda, paita ja neule - Gina Tricot

Että semmosta! Aamupäivällä olin siis poikaystäväni kanssa tässä meillä ja joskus iltapäivällä mentiin niille muutaman kaverin kanssa:) Kaupan kautta mentiin yhelle rannalla istumaan, oli nimittäin tosi hyvä ja lämmin ilma tänään! Myöhemmin tultiin kaupunkiin - ABC kutsui taas, katottiin meillä Hauskat kotivideot ja eikun uusiks ABC:lle! Mein elämä on kadonnu ihan kokonaan. Juteltiin kavereitten kans tänään joulusta ja nyt tosiaan tekis mielis ostella lahjoja, syödä hyviä jouluruokia ja viettää aikaa hyvässä seurassa:) Että semmoinen päivä tänään! Nyt voisin mennä kattomaan telkkaria ja suihkuun. Läksytkin voisi tehä jos millään jaksaisi, heh.. Hyvät yöt kaikille!

♥Niina 

5 kommenttia:

  1. kaunis on kaksarisi

    VastaaPoista
  2. kiitos rakentavasta kommentista

    VastaaPoista
  3. ei vissii ekalla paljoo järkee päässä ? mee pois tätä lukemast jossei miellytä.. kaunis on koko ihminen ja ihana ;)

    VastaaPoista
  4. no olin se minä hassu ;)

    VastaaPoista
  5. tiesin, mut kiitos♥:)

    VastaaPoista