keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Ain't my job

Moi:-)

Miul on täl hetkel joteki haikeet fiilikset, vaikkei sinäänsä mikää oo tietoisesti huonosti. Mietin taas pienessä päässäni ehkä vähän liikaa. Tuntuu vaa ettei miuhun oikei enää luoteta ja muutenkin huudetaan ilman mitään syytä. Ton huutamisen sinäänsä ymmärtäis, jos se olis mein äiti. Mut eipä ole:-D Mutta kuitenkin!

Kohta pitäis mennä vielä lukemaan hetkeks ruotsia, ennen kuin ois tanssiharkat jiaaah! Huomenna lähen varmaanki ajamaan ekaa kertaa miun poikaystävän luo, jos vaa saan auton käyttöö:-) Jännittää vähä! Onneks miul on aina henkistä tukea siinä autossa ni ehkä mie pärjään, hah. Mut nyt voisin laittaa parit asukuvat tältä päivältä ja lähteä sitten suosiolla kertaamaan ruotsia! Enää ei nimittäin oo montaa päivää kirjotuksiin..


Vihdoin sain nää housut jalkaan, pitkästä aikaa! Vielä kun voi käyttää näitä ;-) h&m.

Se jättisytkäri! Näin läheltä kuvattuna ei näytä kummoselta, mut on se oikeesti aika iso:-)

Siitä Halensin kuvastosta muuten! Löysin ihan tositosi kivat talvikengät ja yhet farkut jotka haluaisin. Kovasti. Äiti kun tulee kotiin tänään Helsingistä ni varmasti saa kuunnella hetken jos toisenki niitten vinkumista, heh! Mut nyt lukemaan ja sitten tanssahtelemaan, toivottavasti sais muuta ajateltavaa.. Moimoi! Miks hitos miun tekee muuten mieli energiajuomaa.. ?

Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti