maanantai 5. syyskuuta 2011

Shame on me

Moi :-)

Mie tääl taas! Tänää ei oo oikei mitää ihmeempii kerrottavia, eikä oikein kuviakaan:( Ei voi minkään.
Koulupäivä oli tänään ihan tavallinen, vaik meilt oliki puolet peruttu viimesestä tunnista. Joten, pääsin jo varttia vaille kakstoista! Wihii:-)

Koulun jälkee ahersin ja tein enkun aineen sil välil ku poikaystävä vaa nukku täs.. Sit lähettiikii liikkeelle kavereitten kanssa! Käytii infossa ostaa konsepteja, kirjastossa lainaa kirja, motonetissä ostaa ilmanraikastin ja semmone jättisytkäri! Huomen voin vaikka ikuistaa sen teille ni tekin sitten näette, hehe:) Sit käytii Sammonlahes syömässä hesessä ja maistoin kanatortillaa, ai että ku oliki hyvää! Mut nyt alko miun ikuinen heselakko, kiitos ja kuittaus. Tää on menny iha överiks, etenki ku sain jotain alennuskuponkeja sinne ni voitte vaan kuvitella..

Joo no sen hesereissun jälkeen käytiin pikasesti meillä, haettiin yks kaveri lisää mukaan ja mentiin käymään jossain ihan ihmepaikoissa, keskellä ei yhtään mitään.:-D Jonkun vanhan lossin pysähdyspaikan luona kattomas jotai vanhaa ruosteista laivaa. Hyvä et jollain oli kivaa. Tulinki jo yheksän jälkeen kotiin! Nyt pitäs mennä läksyjen pariin, tasan viikko muuten kirjotuksiin. Paniikki. Mutta no tässä ne asukuvat tältä päivältä:



Jaahas, näitä olikin huimat kaksi. Sain muuten tänää lisää kuvia viime lauantain illanistujaisilta ja nyt meen rauhassa kattomaan ne ennen läksyjen tekoo! Huomen vois lisää niitä viel muutaman, jos on yhtäkää julkasukelposta haha:-D Mut nyt hyvää yötä kaikille!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti