keskiviikko 21. syyskuuta 2011

They told me this is a free country

Moi!

Tänään ei oo mitään ihmeitä kerrottavaa, mut haluan vaan blogata:) Asukuvia en ehtinyt ottaa, mutta huomenna sitten! Huomenna meen sinne kampaajallekin, miusta tulee kokonaan brune taas:-) Kivaa vaihtelua välillä! Joten niitä sitten kuvailen illemmalla. :-P

Yritän metsästää tollasta pantaa, löytyispä vaikka Helsingistä joku kiva!

Tänään oli aika kiire päivä.. No koulun jälkeen ei silleen ollu mitään ihmeitä, olin vaa poikaystäväni kanssa. Oisin voinu jäädä nukkumaan sen kainaloo loppuillaks, mut tanssireenit kutsu. Oli kyl tosi hauskaa! Vähän haastetta kerrankin ja hymyilyttikin oikein, ei ollut niin vakavaa. Vois olla tuo tanssiope aina.. :-) Sen jälkeen kirjottelin äikän prelin, joka oli muuten älyttömän vaikee! Mut tein kuiteki.

Huomenna on koulussa pukeudu mustaan -päivä! Ihan hauskaa sinäänsä, ei vaan oo kiva mennä sinne kampaajalle kokomustissa. :-D Mutta hällä väliä. Sen jälkeen käyn varmaan pikakahvilla ja sit koko ilta rankkaa lukemista! Pitäkää peukkuja niihin kirjotuksiin, oivoi.. Ja huomenna meen hakemaan tilaamani vaatteet, elikkäs kengät, neuleen ja villakangastakin♥ Happy me! Mut ei miulla oo oikein muuta, perjantaita ootellessa.. Hyvät illanjatkot kaikille!

Tää kotiutuu huomenna... ♥

♥Niina

ps; miepä kävin tänään hakemassa miu ajokortin :-) wihii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti