sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Jännitystä elämään

Heippahei taas:-)

Huh, oon tosiaakii ylpee itestäni. Sanoin meneväni lukemaa ruotsia ja mie tosiaaki LUIN. Nimittäin kolme tuntia ja tein jopa muistiinpanoja. Sit imuroin vielä miun huoneen ja nyt on hyvä fiilis, kerranki on saatu jotain aikaseks!

Sit kaheksan maissa miun poikaystävä tuli kahen kaverin kanssa tähä meille. Käytii sit taas kahvilla ja sen jälkee lähettii ajamaa päättömästi ties minne. Käytiin raviradalla (mikähän järki siinäkin) ja sit mentii Rutolaa päi? Melkei saatii poliisitki perää, kuski tais olla vähä paskat housussa näin kauniisti ilmaistuna 8-) Heh. Sit mentiin taas turvallisesti abc:lle ja nyt ollaan kotona!

En viitsi sittenkään vielä jatkaa blogihaastetta, koska en keksi mistä kirjoittaa siihen. Joten nyt viel muutama kuva tähän väliin:

Elikkäs sain tällä viikolla uuden lompakon, ja se näyttää tältä:) Tykkään kovasti ja tää on sentään ehjä!

Ja tänää sain myös uuden Maybellinen eyelinerin. On muuten hiton hyvä ja tarkkaa jälkeä!
Eikä leviä:)

Ja sain vielä Lumenen meikinpoistoainetta!

Että semmosta. Poikaystävä tuli meille yöks, kivaa ku on unikaveri♥ Mitähän sitä huomenna keksis.. Mut nyt meen kattomaan Duudsonit Amerikassa kullan kanssa ja sitten syömään! Hyvät illanjatkot kaikille:-) ps: oi ihanat lukijani, jos luette tätä edes sillointällöin niin merkatkaa ihmeessä ittenne tonne lukijoihin! Ois kiva tietää ketä tosiaa kiinnostaa miu elämä, hah;)

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti