keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Lark on my go-kart

Terve!
Tällä hetkellä ei oo mitään kummosta kerrottavaa, mut teki mieli vaan kirjottaa :) Meinasin taas feidata teidät ihanaiset lukijat ja jättää kuvaamatta ne vaatteet.. Mut otin itteeni niskasta kiinni ja kuvasin ne kuitenkin! Joten heti alkuun, laitetaan ne tähän ettei unohdu :)






Tommosii noi! :-) Kaikki on ollu käytössä ja ihan sopivia kaikki oli. Paitsi kengistä tuli jalat vähän kipeiks, kun ei oo oikein tottunut tollasiin. Mut ei se haittaa, mitäpä sitä ei tekisi kauneuden eteen..

Hitto kun oon katellu taas noita kuvia mis oli vaaleet hiukset ja tuli jotenki ikävä. Haluisin ne vaikka heti takaisin, mut ehkä teen sen prosessin vasta kesällä. En oikein osaa ees sanoa, kumpi sopii paremmin..

Mut joo ei miulla tältä päivält ihmeitä oo kerrottavana :) Olin viiteen asti kavereiden kanssa ja sit piti lähteä harkkoihin, mut KOSKA miun maha on ainainen ongelma, jäin kotiin. Sinäänsä ihan hyvä, sain luettua yhden terveystiedon kirjan taas läpi. Et yksi kirja vähemmän nyt, jee! Huomenna on onneksi vapaapäivä, joten koko päivä aikaa vielä kertailla. Mut nyt voisin lätkässä pari hyvää biisiä, jotka bongailin miun MP3-SOITTIMESTANI.. Hyvin on tullu kuunnteltua. Mutta no, nauttikaa näistä ja palaillaan taas huomenna! Voisin kuvailla pitkästä aikaa sen asukuvankin, heh..



♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti