sunnuntai 11. syyskuuta 2011

'Cause all men die

Heips kaikki!

Täällä taas:) Oon joteki tosi energisellä tuulella ja tekee kauheesti mieli vaa kirjottaa.. Ei kyl oo oikei aikaa koska kohta poikaystävä tulee hakee ja sit taas kavereitten kaa pyörii johoki! En oo tänää saanu mitää aikaseks, vaikka ruotsin kirjotukset on huomenna. Lukeminen ei kuitenkaan auta niihin millään muotoa, joten en stressaa siitä sen enempää. Menee sitte miten menee!:-)

Ensin, voisin laittaa tän päivän asukuvat. Sit mie myös tänää kuvasin kaikki miu kynsilakat läpi, ni näettepä vähäsen millasii miulla on. Niitä nimittäin on jonkin verran! Mutta, ne asukuvat:

En koskaan käytä legginsejä ja tänään sen tein! Legginsit & sukat Seppälä, neule Zara, toppi Vero Moda, tuubihuivi äidin tekemä




Iski pinssivillitys! En vaan löytänyt niitä muita mistään ja harmittaa tosi paljo..










Että semmosta! Tilasin äsken muuten ne ihanat syys/talvikengät halensilta ja tulevat sitten syyskuun lopussa;-) En malttais oottaa! Eteki jos ne nelly.comin kengätkin tulisi ni oisin happiest girl in the world:) Mut nyt kulta tuleekin ihan näillä minuuteilla pihaan, joten en viittis kirjotella sen läsnäollessa :-D Palaan ehkä vielä illalla, tai sitte huomenna!
Pitäkää kaikki peukkuja kuunteluita varten!!!

♥Niina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti