perjantai 9. syyskuuta 2011

Stop for a minute

Mooi!

Nyt tällänen pikapostaus, illalla saattaa tulla sitten lisää kunhan vaan jaksan ja muistan ladata kameran akun ja ottaa sen sitten mukaan:-) Mutta, tänään käytiin kuvistunnilla taidemuseossa! Se oli yllättävän mielenkiintoista, vaik ensin vähän aliarvioinki koko homman. Se vanhanaikainen taide ei tietty niin inspiroinut, mutta ne tämän vuoden teokset olivat mielenkiintoisia!

Sen jälkeen pääsinkin sitten kotiin, eli vähän yli 12. Kotiin tultuani yritin tos kattoo Greyn anatomiaa mut miun playstation ei suostunu näyttämää sitä, plääh :( Nyt ei mikään kans mee hyvin (miulla on hirveen isoja ongelmia, huomaatteko) SILLÄ miun kuvanmuokkausohjelmasta loppu aikakin, ja nyt miul ei oo koneel mitää, mitä osaisin käyttää.. Voisiko joku suositella miulle jotakin hyvää & helppokäyttöistä kuvanmuokkausohjelmaa ? Tarvitsisin nimittäin, joten olisi tosi kiva! Mut nyt muutamat asukuvat ja sitten lähenkin keittämään kahvia, kun kultakin pääsee kohta koulusta
;-)

neule H&M, housut Vero Moda, t-paita Seppälä







Että tän näkösenä mentiin tänään ja varmaan lähen samoissa kamoissa illallakin, kun on pienet illanistujaiset siellä kaverin luona:) Vaikkei mitää suuria 'pippaloita' olekaan niin ajattelin kuvailla, onpaha jotakin mitää jakaa kanssanne! Nyt vaan voisi tuo sade lakata ja Greyn anatomia toimia, muuta en toivo. Mutta nyt sinne kahvinkeittoon, palaillaan myöhemmin illalla kuvamatskun merkeissä!

♥Niina

2 kommenttia:

  1. Picasa on semmone aika perus kuvanmuokkausohjelma :)
    sit on kans toi PaintNet mut siitä ei o henk.koht kokemusta ):

    VastaaPoista
  2. Kiitos tiedosta! Ite yritin tuota Picasaa, mut sen käyttö jotenkin tökki.. Pitänee kai yrittää uudestaan kärsivällisyyden kanssa :)

    VastaaPoista