tiistai 13. syyskuuta 2011

Blaah blaah blaah

Moi kaikki!

Eilen oli tarkotus ottaa kunnon asukuvat ja kirjottaa pitä romaani, miten kirjotukset meni ym. Käytii myös eilen ostamassa liput SAMI HEDBERGIN KEIKALLE! Jeejee :-) Ja kaikkea muutakin. Noh, kaiken lisäksi tulin eilen kipeeks. Se alko mahakipuna ja tulin tosi aikaseen kotiin, ku muut vielä lähti johonkin kahville.. Nukuin aika kauan ja sit iski kauheen paha olo ja kuumekkin nous. En tosiaa tajua mistä se tuli..

Tänää en sit menny kouluukaa. En oo syöny kunnol kahtee päivää, ku mikää ei oikei maistu. Ei tää olo tietty parane tästä jollen syö, mut no can do :-D Onneks täl viikol ei kuitekaa oo enää mitään kirjotuksia, joten voin vaikka vähä lepäilläkin.

Onneks kulta on eile ja tänää jaksanu vierailla miun luona♥ Muute oon koko päivän maannu sängyssä ja kattonu Greyn anatomiaa.. This totally sucks. Mut katellaan, mikä meininki huomenna! En oo varma vielä, meenkö kouluun. :-( Mut nyt meen ylös, sillä saatetaan tilata miulle uus syystakki! On nimittäin hautajaiset tulossa, eikä sinne oo oikein mitään takkia.. Eikä kenkiäkään. Mutta palaillaan!

♥Niina

ps: mietin tässä, et voisin koulukuvasten jälkeen värjätä hiukset kokonaan tummanruskeiksi.. Jos saisin ne vähän parempaan kuntoon, kun nää on kovin hauraat ku oon vaalennellu koko kesän. :-( Mitäs mieltä te ootte?

6 kommenttia:

  1. Paranemisia sinä pieni kaunis ihminen! <3 ;)

    VastaaPoista
  2. Mmh, kiitos :-D Äärimmäisen vaikee taas arvata keneltä tämä kommentti mahtaa olla.. ;)

    VastaaPoista
  3. ei kai;o pitääks antaa vinkkejä ;)

    VastaaPoista
  4. ei tarvitse, arvaan kyllä :) tai siis tiiän.

    VastaaPoista
  5. hihi:) no hyvä juttu ;)

    VastaaPoista
  6. ja moni muuki ties kyllä.. :-D joten tuo siun 'anonyymikommentoiminen' on aika turhaa :) pöhkö

    VastaaPoista