tiistai 20. syyskuuta 2011

I'm doing nothing wrong

Heippahei kaikki!

Nyt teen tälläsen suht pikasen postauksen, koska miun pitäs tosiaa olla lukemassa. Joka ei kyllä jaksa enää kiinnostaa paskan vertaa, sori ruma kielenkäyttöni:) Haluisin vaa koko ruotsin kirjotukset ohi! Sitten päästään kavereiden kanssa perjantaina vähän juhlimaan, toivottavasti on kiva ilta tulossa! Kuvia on ainakin, sen verran voin luvata;-)

Sain tänään tietää ruotsin yo-kuunteluiden pisteet. Ja kuten arvelinki, ihan puihin meni. Istun sitte varmaan sen koko 6h kirjottelemassa, pakko parantaa siin kirjallisessa osuudessa:)
Ja huomenna voisin mennä sitten hakemaan vihdoin ja viimein sen miun virallisen ajokortin! Jee:-)

Nyt voisin kuitenkin laitella muutamat asukuvat ja sen sellaista:

Tässä eilisen asua..


Ja tän päivän asu! Tänään oli muuten koulukuvaus, joten näissä mentiin :)






Joo elikkäs tältä näytti tämä päivä:) Kulta osti ton pipon miulle, se oli niinku HIEMAN aikainen nimipäivälahja ;-D haha. Mut se oli tosi söpön värinen, eikä edes kallis! Joten miksikäs ei. Noi sipsitkii se osti, vähä eväitä lukemista varten.

Miulla on muuten torstaina kampaaja! Miusta tulee taas kokonaan brune, jeejee :-) Sitten joskus talvella ajattelin laittaa vähän punaista joukkoon. Vaihtelu virkistää ja silleen. :-)

Mut nyt mie lähen tekemään läksyjä, lukemaan ruotsia ja enkun sanakokeeseen.. Blaah. Ei kai tässä muu auta. Mut kaikki palkitaan sitten perjantaina, en vaan malta oottaa !! Mut nyt en hehkuta tän enempää täällä, vaan liukenen paikalta :-) Moimoi!

♥Niina

6 kommenttia:

  1. voiii ku söpö toi pipo päässä! :))

    v

    VastaaPoista
  2. tällee iha random, ootko ikin aatellu et siul joka housut lököttää ja pahasti? asut ois vähän paremman näkösiä jos ees housut istuis joskus.

    VastaaPoista
  3. Jaahas, no enpä ole ajatellut. Ne vaan nyt on sattunut virumaan käytössä, enkä oo saanut ostettua uusia vielä koska ei miullakaan sitä rahaa ihan tuhottomasti ole. :-) Pahoittelen tapahtunutta, mut eipä näitä kuvia mikään pakko oo katella jos häiritsee noin paljon..

    VastaaPoista
  4. Ihan vinkkinä vaan, että älä tyttö julkaise sellasta materiaalia, jota et halua ihmisten kritisoivan. Siinä vaiheessa, kun päättää tehdä omasta elämästään julkista niin tulis kestää/jättää huomioimatta noi nevareiden kommentit ilman mitään valituksia ja tekosyitä. Ja sosiaalinen media voi olla julma, uskoisin että oot tienny senkin jo etukäteen.

    VastaaPoista
  5. Juu, tiedän kyllä. Mietityttää vaan et miten ihmiset jaksaa tarrautuu tollasiin pikkuasioihin, et jos miun housut on liian löysät tai ei näy kunnolla. :-D Mutta jos ei kelpaa niin olkoot.

    VastaaPoista