torstai 8. syyskuuta 2011

Not-my-day

Moikka taas.

Tänään on tiedossa vähän köyhä postaus, anteeksi.. Tää ei todellakaa oo ollu miu päivä ja se alko jo aamulla melkoisella riidalla. Jätin (taas) yhden koulutunnin väliin ja päätin vähän rauhoitella tilannetta kotona. Loppupäivä menikin aika hitaasti koulussa, ei siis mitään ihmeitä.

Tänään mie ajoin ekaa kertaa yksin autolla, ja se oli tosiaa iha hirveetä:-D En ees halua kommentoida kui kökköä miun ajamine alkuu oli, hävettää iha itteänikin. Onneks ajoin suht paljon tänään ja meni lopuksi ihan hyvin:) Onneks miulla oli loppuajan henkistä tukea siinä autossa niin ei ollu ihan niin orpoa ajaa! Kaikki pitää varmaa miuta suhteellisen daijuna tän ajamisen kanssa ja sen, ku vouhkaan siitä koko ajan. En vaan oikein vielä 'nauti' siitä ja muutenkin oon vähän hermona vielä liikenteessä, mut ehkä se siitä ajan myötä rupee sujumaan.


Noh, eipä miulla oo mitään kummempia kertomisia tältä päivältä! Paitsi että sain tänään kolmet uudet alushousut, jiah♥ Onneksi kaikkia lukijoita varmasti kiinnosti tämä tieto! Huomenna meen istumaan iltaa yhelle kaverille, joten kamerakin saattaisi tarttua mukaan:-) Nyt meen tekemään jotain kivaa miun kynsille ja sitten unten maille! Toivottavasti huomisesta tulee parempi päivä, kun viikonloppukin alkaa:-) Hyvää yötä kaikille!

♥Niina

3 kommenttia:

  1. Millo pääsen kyytiiiiii..? >:)

    VastaaPoista
  2. En vastaa enneku opettelet kirjottaa nimimerkin kans. Ps et ennenki opin ajamaa:)

    VastaaPoista
  3. Miullakin oli autoilu melko ujoa alkuvaiheissa (ittelläni oli hankaluuksia etenkin ajolinjojen kaa D:)

    mut sittenkun siihe tottuu nii kyl siit alkaa nauttia (:

    VastaaPoista