lauantai 10. syyskuuta 2011

Did I say too much, did I say enough?

Heissan kaikki!

Eipä miulla on tänään mitään kovin kummoista kerrottavaa, mut tekipä vaan mieli blogata:-)
Eilisiltani vietin siis kavereideni kanssa ja meitä oli noin kymmenkunta. Luulin, että illasta tulisi hauska noin suurenkin porukan keskellä, mutta erehdyin. Kotiin mennessäni olin yltiöväsynyt ja ärsytti niin .. hitosti. Onneks sain kertoa kaiken mikä suoraansanoen vitutti, miun poikaystävälle ja sit olikin jo vähän parempi olo! Eilinen oli muutenkin täynnä pieniä konflikteja ja huolia, mut toivotaan nyt vaan että kaikki kääntyy parhain päin..

Mutta nyt ne muutaman kuvat eiliseltä! Suurin osa oli heilahtaneita, joten jouduin poistamaan ne :-( Tässä nyt kuitenkin pari:








Että sellasta eilen illalla! Käytiin muuten pizzalla vielä yöllä, tai no mie syön puoliks salaatin yhen miun kaverin kanssa:-) Sitten joku venäläine mies tuli mein pöytää ja pyys meitä baarii, ois viel tarjonnukki! Mut kieltäydyttiin sit kuitenkin tarjouksesta, heh.. Mut nyt muutamat tän päivän asukuvat vielä tähän, jos jotakuta kiinnostaa :)







Tänään siis tämännäköisenä! Nyt voisin lakata kynnet ja sit oottelen paria kaveria meille, kun talokin on tyhjä veljeäni lukuunottamatta. ;-D Kulti pääsee kahdeksalta töistä, joten eiköhän me sitte lähetä johonkin kahville ja ajelemaan! Tästä päivästä pitää nauttia, koska huomenna taitaa olla koko päivä tiedossa vaan ruotsin lukemista.. Mutta ei mietitä sitä nyt, hauskaa lauantaita kaikille ! :)

Ps: onko kellään mitään tietoa, kuinka kauan suurinpiirtein nelly.comin tilauksissa kestää tulla? En oo nimittäin ennen tilannut sieltä ja en oo edes satavarma, menikö se tilaus perille.. Joten jännitän nyt täällä, tuleeko ne kengät ikinä vai ei :-D

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti