perjantai 16. syyskuuta 2011

Give me a cigarette

Moi!

Päivän tauon jälkeen, päätin taas kirjottaa:) Jos oikein ahkeroin, voisin tänään bloggailla toisenkin kerran. Pitäs nimittäin tehdä yks koulutyö valokuvaamalla, joten voisin tänään reissuilla vähän kuvailla.. Jos siis mitään saan aikaseks. Mut katellaan!

Miulle ei kuulu mitään erityistä, hyvää vaan:-) Ruotsin kirjotukset lähestyy, mut onneks niihi on vielä viikko. Vielä ei hermostuta, mut eiköhän sekin tuu eteen. Eilen hengailin kavereitten kanssa ja eiköhän tänään oo luvassa samaa! Mut nyt voisin laittaa muutamat asukuvat tältä päivältä:

Miul oli tuo paita 7lk, ja vieläkin mahtuu! Jee! :-D




 Ja nyt aiheesta poiketen, pari IHAN muuta kuvaa..

Söpöä, eikö?♥ Kulta osti eile miulle tän, tuitui!

Ja ei niin ihanaa.. Yritin tos äsken siivota ja tää ilmesty, yäk. Huusin sit pikkuveljen pelastaa miut tältä, mut ensin tää kamaluus piti ikuistaa ennen päätymistä vessanpönttöö :) ..

Mutta joo, nyt ei oo oikein muuta kerrottavaa! Paitsi että eilen (joo, ootte varmaan kuullu tästä sen miljoona kertaa) mut miulle tilattiin Ellokselta semmonen ihana, harmaa villakangastakki ja harmaa palmikkoneule! Luin yhtä toista tosi mielenkiintosta blogia ja sen kautta ihastuin noihin palmikkoneuleisiin, ja olihan miunki pakko sellainen haluta! :) Ne tulee jo ensi viikolla, ihanaa! Voin sitten esitellä vaatteet teillekin. ;-)

Mut poikaystäväkin pääsee ihan kohta koulusta, joten taidan mennä kahvittelemaan sen seuraksi! Palaillaan ehkä illemmalla ihanat lukijat :-)

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti