lauantai 17. syyskuuta 2011

Lookin' for the golden line

Heipähei taas!

Aattelin nyt sit postaa, ku niin vähän lupailin. Mitään jännää kerrottavaa tai mielenkiintosia kuvia ei tosiaakaa oo luvassa, mut kerron nyt miun illasta kuitenkin. :-)

Eli eka meil oli pienii konfliktei tos ja noh, lähettiin tänää vähä pienemmäl poppool liikenteesee. Käytii syömäs hesessä ja käytii expertilläkin! Huomenna otan kuvia siitä, mitä kulta taas osti miulle. Iha supersöpöjä♥ hihi! Sit käytii istuskelemassa taas ties missä metsän keskellä ja mie yritin toteuttaa sitä miun luontokuvausta kuviksen tehtävää varten. JA HITTO, HETI KU KETTU TULI KEHII NI MIU KAMERA EI OTA KUVIA!!! Sitten ärsytti, mut eipä voi minkää.. Käytiin kahvittelemassa ja sit käytiin tossa läheisellä grillillä ostaa ranskalaisii, nami:) Sen jälkeen käytii viel pikasesti yhellä rannalla istumassa, mut nyt olenkin turvallisesti kotona.

Sori vähä hajanaista kerrontaa, mut ei se mitää:) Ehkä nyt oon iha hiljaa ja isken niitä kuvia kehiin!









No joo, miun luontokuvaus ehkä vähä.. karkas:) Mut nevermind, pitää mennä kuiteki joku päivä uudestaa. Mut mie voisin mennä hyvästelee ton kullan tuosta ja lähteä itekkin sitte unten maille!
Palaan huomenna päivällä, jos vaan ehdin ja jaksan.. Taitaa olla aika lukupainotteinen päivä tulossa. Toivottavasti illalla olisi kivaa!
Mut hyvää alkanutta viikonloppua kaikille :)

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti