keskiviikko 10. elokuuta 2011

Who's laughing now?

Moii pitkästä pitkästä aikaa!
Miun kone on ollu rikki jo viikon ja sain sen vasta eilen takasin. :-( Joten en oo voinu kirjotella enne sitä, vaik mieli on tehnykki! On tapahtunu vaikka mitä kivaa, mut en oo päässy jakamaa mitää teidän kanssa. Joten tehdään se nyt.

Eli noin viikko sit kävin poikaystäväni kanssa siellä Tallinnassa. Ei mikää kovin kummonen reissu, harmittaa etten löytäny paljon mitään vaatteita sieltä. Vois joku päivä mennä kattelemaan, mitä Lappeenrannalla on tarjottavana.. Ostin siis semmoset korkeavyötäröiset farkut, 'rikotut' farkkushortsit ja neulepaidan! Ja vähän juotavaa, tottakai.. Heh. Nyt sitten vähän kuvia matkasta, vaikkei nää mitään kummosia ookkaan.








Kulta ois halunnu jostain syystä tänne..




Noniin, se siitä matkasta! Nyt ois vielä noin viikko, ennenkuin loma on ohi ja alkais taas koulu.. Ei kyllä huvita yhtään, mut minkäs teet. Loma meni taas ihan liian nopeesti. :-(

Kävin tänää muute autokoululla, koska mie niin fiksuna ihmisenä olin unohtanu mennä maanantaina ajotunnille.. Nolous. No menin sit kyselee vähä ja sain onneks ens maanantain uuden ajan. Jos tällä kertaa muistais. JA miulle varattiin myös inssiaika! Voi herran tähden. Onneks siihe on viel pari viikkoa, sen verra aikaa kerätä itteni.. Oon varmasti niin paniikissa ja hyvä ku saan edes henkeä. Se inssi on viel joskus neljän ruuhkan aikaan, just miun tuuria. :) No toivotaan, et se menis hyvi!

Tähä loppuu viel kuvat noista farkuista (pahoittelen laatua..) ja tost uudesta neuleesta!



Kuvailin tossa haarojani..

Mut ei miulla just nyt muuta, palaillaan!

♥ Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti