maanantai 29. elokuuta 2011

I'm able to drive

Alohaa!

Mie oon taas kehissä! Melkonen päivä ollu takana.. Eka kyl masentelin alkupäivän ja aattelin lähtee jo ekan tunnin jälkeen kotiin, ku oli joteki 'heikko' olo. Jäin sit kuiteki ja se meni sit pikkuhiljaa ohi.. Paitsi et se äikän tekstitaito jakso kyl vituttaa, en tienny mie iha vaa yhen pisteen arvone kirjottaja oon!? Tota menoo en ees pääse äikän yo-kirjotuksia läpi :-D Mut no ei stressiä viel, ne on vasta keväällä.

Koulun jälkeen muru heitti miut tähä ja nukuin pienet päikkärit. Panikoin niin paljon sitä ajoa ja inssiä, mut se meni yllättävän hyvi. Ja.... tättärättärää, KORTTI LÖYTYY TASKUSTA! Ei kyl joteki innosta lähtee ajamaa vielä, vaik pitäski saada sitä ajokokemusta.. Mut jos jäänki johoki jumii ni mitä mie sit teen, help? :-D Nooh ehkä mie vielä opin. Sit miun poikaystävä ja pari kaveria tuli keskustaan ja lähettiin taas ajelee ympäriinsä. Onneks miun ei sentää tarvinnu olla kuski, ois ollu paineita:-) heh

Housut H&M, toppi Gina Tricot, kaulahuivi on saatu, rannekorut mistälie..

Tän päivän asukuvakin on jotenki ... huono. Mitkää kuvat ei oikeesti vaa onnistunu ja plääh. :-D Huomenna sitte taas parempia! Mut miun ois nyt pikku pakko mennä tekemään noita läksyjä, en oo edes alottanu ja kelloki on vaikka mitä.. Mut palaillaan huomenna, vois vaikka pitkästä aikaa jatkaa sitä blogihaastetta. Mutta nyt, hyvät yöt kaikille!
♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti