perjantai 12. elokuuta 2011

So fine

Moi vaan :-)
Tällä hetkellä on joteki toosi tyhjä olo, enkä oikein tiiä miks.. Ulkonakii on hirveen masentava ilma. Aamulla ku heräsin ni paisto viel aurinko, mut nyt ei oo kyllä siitä tietoakaa! Pitäis lukea kirjotuksiikii, mut ei sekää nyt oikein natsaa. Haluisin tehä jotain oikein kivaa ja piristävää, jotai erilaista. Tai oikeestaa haluisin nyt mennä makuunii ja ostaa karkkia, iski himo! Ja toiseksee, haluisin tapetoida miun yhen seinän (jos vaan osaisin.) Toi valkonen tapetti on NIIN masentava, joten haluisin siihen semmosen tummanharmaan/hopeenhohtosen tapetin. Nam. Mut eipä taida vanhemmat suostua siihen.. Ehkä sitte joskus, ku sais oman kämpänki. :)

Mut nyt voisin taas pitkän ikuisuuden jälkee jatkaa sitä blogihaastetta. Skippaan kyllä kohdan 11, koska miul on sellanen kutina, et miun veli ei halua itestää tietoja tänne. Enkä halua sen vihoja miun niskaa, joten otetaan kohta 12! Päivä 12 - Käsilaukussani.

Okkei! Tästä se siis lähtee. Ensinnäkin, tässä kuva miun laukusta, mitä useiten käytän. :) Etenkin kouluaikana. Eli ihan tollanen tavallinen musta.


Jos puhutaan nyt arjesta, niin laukussani on yleensä sillon koulukirjat, tottakai. Sen lisäks siellä on tosi paljon sellasia MUST tavaroita, esimerkiksi miun kännykkä ja avaimet. Niinkun varmaan jokaisella on. :-) Sitten se sisältää myös usein välipalapatukoita (miulla on aina nälkä.. :D) ja käsirasvan sekä deodorantin. Miun kädet kuivaa kamalasti aina kun pesen niitä, joten se on ihan vaan sen takia. Ja deodorantti hätätapauksia varten, hah;-) Lompakkokin usein löytyy, jos siellä joskus olisi myös rahaakin.. Tässä vielä kuvina laukkuni sisältöä. 


Oon nimenny puhelimeni Amelieks.. :D
Ja jos se vielä jotain sisältää, niin ehkä huulirasvan, ellei montakin. Niitä aina kertyy miulle jostain syystä ja ne kaikki löytyy aina miun laukusta, hupsis. Usein siellä on myös pinnejä ja ponnareita, jotta saan tehtyä hiuksilleni jotain. Miun hiukset ku ei tykkää sateisista päivistä ja ne tuppaa kihartua aina silloin..




Okei, eli se siitä! Semmonen on miun laukun sisältö, ei mitenkään kovin jännä mutta kuitenkin.
Ehkä siirryn sitten kertomaan vähän kuulumisia! Eli vielä muutama päivä lomaa jäljellä.. Masentavaa! Kohta on jo kirjotuksetkin ja mie en kauheesti oo edenny. Notkun aina illat miun poikaystävän ja kavereiden kanssa abc:llä kahvilla tai jossain, joten en oo kauheesti kotona viihtyny, saatikka sitten lukenu..

Eipä miulle nyt mitään ihmeitä kuulu, pitäs mennä vaan jatkamaan lukemista. Tänään kyllä meen oikeesti sinne makuuniin ostamaan karkkia! Ainut vaa etten sitä tapettia saa ostaa :( Mutta nyt meen tästä tekemään jotain kehittävää, palaillaan!
♥ Niina

2 kommenttia:

  1. Minun matkapuhelimeni nimi on Terho-Jupiter ja kamerani on Bambi Arielle Ursula. Kiva, että joku muukin nimeää tavaransa !!! :-)

    VastaaPoista