sunnuntai 21. elokuuta 2011

No regrets

Holahola!

En haluu viel mennä nukkumaan, joten.. Päivä 19 - Kaduttaa.
Tää on vaikee. Mie en nimittäi kadu kauheesti mitään. En ainankaa muista? Outoa sinäänsä. Tietysti tulee tehtyy sellasii pikkujuttuja mitä kadun hetken, mut en nyt kuitenkaan enää. Tehty siis mikä tehty. Mut yks asia ehkä on, mitä kadun.. Tää on aika kliseistä, sori kaikki. Tai kun oikeestaan kadun miun tekoa, mut sit kuitenkaan en koska asia vaa meni paremmaks tän jälkee. Eli siis tarkemmin.

Mie tutustuin miun nykyiseen poikaystävään jo lukion ensimmäisellä, aikalailla alkupuolella. About kuukauden tuntemisen jälkee myö siis alettii ja tällee tarkemmin ajatellen, se oli ehkä hieman liian lyhyt aika.. Mut kumminki. Seurusteltiin melkein kolme kuukautta, mut sit rupes jotenkin vaan vituttaa kaikki. Mie olin iha hirvee miun poikaystävälle, tai siis kohtelin häntä aika tylysti. :-/ Sit myö erottii miun päätöksestä aikalailla..

Mein eroa kesti noin neljä kuukautta, mut meil alko olemaan taas pientä 'säätöä' siinä ennen kesää. Vuosi takaperin heinäkuussa alettiin sitten taas uudestaan ja sehän on pitäny. :-) Se tais tosiaa olla siitä kiinni, ettei tunnettu tarpeeks hyvi. Sit toisen huonot puolet rupes ärsyttämään ja niin edespäin.. Mut kuitenkin, sen neljän kuukauden aikana tapahtu vaikka mitä ja molemmat alko kuitenki ymmärtää, kuinka tärkee toinen on. (Ainaki näi luulen, myös poikaystäväni osalta :-D Mut mistäs mie mitää tiiän!) Monen muuttujan kautta, ollaan taas tässä. Ja miun poikaystävä on ehkä lievästi sanottuna ihaninta, mitä miulla on koskaa ollu. ♥ En vois enää edes kuvitella elämää ilman häntä. :-) Klisee, joojoo.. Tiedetään. Mut ei miulla nyt muuta! Mie rykäsen muutaman kuvat meistä ja sitten meen lukemaan hetkeksi vielä ruotsia. :) Auf Wiedersehen!

Joo moi..... :-DDD




tuitui <3

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti