keskiviikko 17. elokuuta 2011

Now and then

Heips!

Noniin, nyt on koulu alotettu ihan hyvillä mielin! Oli mukava nähä kaikkia.. tai ei kovinkaan monta, koska olin melkein joka kurssilla yksin, tai siis ilman ketää tuttui. :-D anyway! Yhelläki kurssil on miun lisäks yks ainut abi, muut on kakkosia... ♥ Onneks neki näytti olevan ihan mukavaa porukkaa ja sain pari sellasta uuttakin 'tuttua' :) Joten ei paniikkia. Ainut paniikki taitaa olla vaan sen työmäärän kanssa, ekalla tunnilla jo nimittäi tökättiin yo-vihko käteen ja sanottiin et kahen viikon päästä pitäs olla valmis. Shit.

Joops mutta kuitenkin, miehän lupasin ottaa ne kuvat täksi päiväksi! Meinasin taas skipata sen, kun tulin niin myöhään kotiin. Olin koko päivän miun poikaystävän luona :-) Ja oli siel pari kaveriikin. Mut nyt niihin kuviin, älkää laadusta välittäkö.






Onneksi kamerani osaa tarkentaa..

Tässä tulos!
Okkei, eli tollasia ostelin! Pääosin on H&M:stä, mutta myös Vero Modasta. Tosi kivoja kaikki, mie ainaki tykkään. Noh mutta, miun pitäs nyt mennä lukemaa ruotsia, tekemään enkun läksyt ja syömään. Onneks osaan aina jättää kaiken näin viimetinkaan. ;-) Ja nukkuakkin pitäs ehtiä, äh. No mut mie tästä poistun, palaillaan taas myöhemmin! Öitä:)

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti