tiistai 30. elokuuta 2011

Jag inte är så svartsjuk

Moi!

Tääkää ei oo ollu oikein miun päivä, mut noh nevermind.. Ensinnäki, miun piti lunssia vaan yksi hemmetin kuviksentunti, mutta.. Oon edelleen kotona. :-D Mut ehkä vaan parempi et jäin, koska oon ollu flunssas ja monta päivää ja tänää tää vaa paheni. Ja vettäki satanu melkei koko aamupäivän ni se tuskin ois helpottanu yhtää, ku en edes löytäny mein allergialääkkeitä. Mut nyt sinnittelen täällä, jos sitä huomenna jaksais taas mennä kouluu ;-)

Oonki melkei koko aamupäivän nukkunu ja kattonu Greyn anatomiaa! Nyt pitäs viel tunti ootella ni kultakin pääsis koulusta:) Sit se vois vaik lämmittää miulle kurpitsakeittoo, ku en ite millään jaksa! Mut tässä vähän kuvia tältä päivältä. Älkää välittäkö laadusta, kuusi megapixelii ei edelleenkää riitä yhtään mihinkään..






Että semmosta! Nyt voisin joko
a) mennä kattomaan taas Greyn anatomiaa (onneks se ei koukuta kovinkaan paljoa..) TAI
b) muokkailla vähän tän blogin ulkoanäköä, yrittää joskus tehdä uuden bannerin ja ladata vaikka yhen kuvanmuokkausohjelman. Joten let's see what happens. ;-) Illemmalla varmaa lisää tekstiä, voisin jatkaa blogihaastetta kuten lupasinki. Mut nyt mie katoan, koittakaa te muut pysyä terveinä!
♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti