maanantai 22. elokuuta 2011

Everything turns to good

:----) En voi lakata hymyilemästä. Moi kaikki!

Tänään on hyyyvä päivä! Eilinen oli vähä huono päivä ja masenskii, enkä saanu unta.. Aattelin vaa et mitähä tästäki päiväst tulee, mut näköjään äärimmäisen hyvä! Aurinko on paistanu melkeinpä kokoajan, sain yhen pienoisen riidanki näköjään sovittua, miun tilille ilmestyy tässä lähipäivinä vähän lisää rahaa, kotiin tullessa meillä oli täällä pizzaa ja omenapiirakkaa, miulle tilattiin ne leopardikengät nelly.comista jotka aiemmin jo näytinki ja vaikka mitä muuta! Lista on siis loputon. Elämän pieniä iloja!
Kohta poikaystäväkii tulee meille ja pääsen yllättämään sen. :--) Tai siis miulla on pieni ylläri, hih. Sen jälkee lähetäänki varmaa ulos johonkin, kun on kert hyvä ilma! Mut nyt tähän väliin vähän asukuvia:






 Eli tänään tän näkösenä! Sitten mie yks päivä tossa sanoinki et päällystän sen miun kalenterin, ja senhän mie tein.. Joten nyt kuvaa vähän siitäkii!

etukansi
takakansi
 Se oli semmonen! :-) Sit sain vielä tänään miun pikkuserkulta lainaan Greyn anatomian yhen tuotantokauden, et menee taas hetki ku sen saa katottua.. Jeii! Mut nyt lähen lukemaan vähä ruotsia ja sit katsellaan mitä keksitään. ;-) Hyvät päivänjatkot kaikille!

♥Niina

2 kommenttia:

  1. mite toi siu toine kulmakarvas alkaa kauempaa ku toi toine :D:D:D kivat farkut!

    VastaaPoista
  2. Ei ne ala, tarkistin ! :D ne vaa näyttäää... mut jo kiitos anyway

    VastaaPoista