tiistai 23. elokuuta 2011

It's Tuesday again

Heipparallaa!

Miulla ei oo nyt mitään erityistä aihetta josta kirjottaa.. En edes ehtiny ottamaan kuvia tänään, mut huomenna otetaan sitäkin enemmän. :--)

Tää päivä oli suhteellisen tylsä. Menetin taas hermot meidän uuden kuviksen opettajan kanssa, voi hyvänen aika..En ilmeisestikkään oo millään lailla samalla aaltopituudella tollasten 'taiteilijoiden' kanssa.. Tää jakso pitäs kestää, joten yritetään. Muuten koulupäivä oli yltiömäisen tylsä, tehtäviä ja kuunteluita täynnä. Mut tänäänhän meitsi hiihteli tän näköisenä:
Toppi Mango, neule Citymarket (:D), korun sain äidiltäni, korvikset Glitter

Joo, aina niin ihanaa weppilaatua! Mutta siis koulun jälkeen katoin pari jaksoa Greyn anatomiaa ja kyllä oli jännää. ;-) Sitten taas vaihteen vuoksi käytiin kullan ja parin kaverin kanssa syömässä abc:llä :-D Sen jälkeen ajeltiin yhdelle lammelle ja sellasta. Ei mitään erityistä tältäkään päivältä.

Huomenna miulla onki sitte suhteellisen kiire päivä! Koulusta pääsen vasta kahdelta ja viikon tauon jälkeen on ajotunti, osaankohan vielä ajaa? Ja ens maanantaina on inssi, voi hyvänen aika! Ja sitten illalla ois vielä tanssiharkat, toivottavasti meillä on kiva ryhmä. :) Mut nyt mie voisin vaikka painaltaa suihkuun ja yrittää vielä vähän päntätä tuota ruotsia. Kirjotuksiin on enää kolme viikkoa ja stressi päälle vaan! Nooh mutta hyvät yöt kaikille ja palataan huomenna!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti