sunnuntai 14. elokuuta 2011

Everybody dance

Moi vaan!

Miulle ei nyt kuulu mitekää ihmeitä, aattelin vaa kirjottaa ku ei oo muutakaa.. Poikaystäväkii kattoo tossa Taru sormusten herrasta, joka ei miuta nyt niin kauheesti innostanu. :-D Aattelin siis bloggailla!

Huomenna ois miul pitkästä aikaa ajotunti, mut ei kyllä jotenki natsaa. :( Sit tiistaina pitäs ajaa Imatralle liukkaasee ajoo ja samana päivänä myöhemmin on pimee simulaattori, hui! Ei kiinnosta nekää yhtää mut ei siin muukaa auta, jos kortin meinasin haluta. :-D

Nyt ku ei oo oikei muuta kerrottavaa, ni voisin jatkaa blogihaastetta taas vaihteeks!
Päivä 13 - Tällä viikolla.

Miun on nyt vähän huono kirjottaa tästä, ku en ensinnäkään oikei muista mitä oon tehny ja toiseksee.. En oo tehnykkää oikei mitää erikoista! Mut ei se mitää.. Tällä viikolla oon vaa ollu melkeinpä joka päivä miun poikaystävän ja parin kaverin kanssa. :) Ollaan vaan oikeestaan ajeltu abc:lle kahville ja siitä sitten, millon mihinkii.. Ollaa käyty yhellä rannalla välillä ja eilen saatiinkii sitte aivan loistava idea: myö lähettii Nuijamaalle! Käytii tuol jossai rajalla ja siel ei ollu kyllä yhtään mitään. :-D Kävästii jossain päiväkodin pihassaki ja puhuttii et koht tulee varmaa karhu/hirvi, ku oli iha pimeetä.. Hyvä etten saanu paskahalvausta ku lähettii ku miun kaveri kiljas iha hitosti ja sit siel olikii vaa kissa.. Huhhuh.

Tänään käytii myös kullan ja yhen kaverin kanssa mein mökillä pikaseen, ku miul oli kunniatehtävänä imuroida mein aitta.. Pakkohan se oli joskus hoitaa alta pois, joten tein sen tänää. Käytii myös yhellä jalkapallokentällä istuskelee ja moikkaa yhtä mein kaveria. :) Et semmonen päivä tänään! Ja aikasemmin sanoinki (vissii?) tällä viikolla, et kävin varaamassa sen inssiajan. Eli ei mitään kummempia siis. Nyt voisin loppuun laittaa pari kuvaa loppukevennykseks! (Älkää muruset pahastuko näistä..) Ei oo kyllä iha tältä viikolta todellakaan, mut ei se kai haittaa? Mutta nyt, byebye!









♥ Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti