keskiviikko 31. elokuuta 2011

I'm screaming at the top of my voice

Aloha!

Ai hitto ku löin kyynärpään tuolin selkänojaa ja osu hermoo.. Koko käsi vissii puutu. :-D Noh ihasama, en jaksa nyt valittaa tälläsistä pikkujutuista. Mutta siis! Tänää menin jo kouluu, vaik olo oli kyl aamul aika kamala:) Onneks se helpotti vähän täs päivän mittaa.. Meinasin taas olla paha ja lintsata, mut menin kuitenkin vielä kiltisti viimeselle tunnille. Kohta miun pitäs mennä kattelemaan tanssireenejä! Ite en tänää kehtaa tanssia, viime perjantaina ku tanssin ni tää flunssa vaa paheni. :-(Tulevana perjantaina siis uus yritys.. MUTTA! Päivä 21 - Toinen hetki.

Okei. Mie en tosiaakaa keksiny tähä mitää parempaa, mut ainaki tää on ajankohtane! Mut siis hitto muistan sen hetken varmaanki lopun elämääni, ku se inssiajattaja sano et pääsin inssin läpi! Ku ensin se selitteli vaikka mitä, mis ois parannettavaa ja en vaan uskaltanu kattoa koko ihmistä.. Ootin siinä vaa kokoajan lopputulosta ja vihdoin ku se sano et 'ei kai tässä oo mitään suurempaa estettä ettes pääsis itsenäisesti tonne liikenteesee ajamaa' ♥ !!!



Ja eilenhä mie kävinki jo ajamassa kavereitten kans. ;-) It wasn't quite perfect, mut kyllä se siitä! Mutta nyt meen taas kattomaa Greyn anatomiaa, koska koitan täs parhaani mukaa vältellä yo-vihkon tekemistä. Luckily, mie oon sen jo alottanu ja voin tehä loppuu sitten illalla! Kävin muuten tänää Makuunissa kullan kaa, voi miuta:( Noh ihasama, nyt nauttimaan karkista ja hyvästä tv-ohjelmasta!
 
Ja tässä vielä kuva tän päivän kampauksesta! Se oli jotenkin niin kiva ni päätin laittaa samalla tavalla ku eilen, lisäsin vaan tuon kukan.. Mut nyt Meredith Grey alkaa jo kutsua miuta, gotta go! Palaillaan ehkä myöhemmi, bye!
♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti