tiistai 16. elokuuta 2011

La la la!

Hola!

Mie tääl taas. :-) En jaksa jaaritella, teen sen vast lopus. Joten nyyyyt Päivä 15 - Unelmani.

Näit on niiiin paljon, joten pitkä juttu tulos! Miun pitäs kyllä olla lukemassa kirjotuksiin ja kaikkea muuta, mut..
Miun unelmista siis. Miul ei oo sellasta yksittäistä ja isoa unelmaa oikeestaan. Mie vaan haaveilen vähän kaikenlaisesta. Haluisin ensinnäki saada hyvät paperit lukiosta, ihan näin alkajaisiks. Sen jälkee ku pääsis johonkin opiskelemaan, niin kaikki olis aivan loistavasti. :-) Ainut vaan että poikaystäväni lähtee inttiin ens vuonna, joten let's see what happens..

Ja siis sitten ISONA mie haluaisin aviomiehen ja pari lasta (joojoo perus.) Oon miettiny jo mitkä antaisin nimekskii, mutta katotaan nytte. Haluan kans koiran/kissan, kumpi vaan käy! Oon haaveillu lemmikistä ties kuin kauan, joten joskus tulevaisuudessa sellasen kans hankin. Ja kivan työn haluan myös, tottakai. Ja siihen kuuluis ihan mieluusti se, et saisin edes vuoden tai pari työskennellä ulkomailla. Tai jos se ei käy toteen millään muotoo ni mie viimeistää eläkepäivilläni hankin asunnon jostain lämpimästä, ja miuta ei sieltä kyllä ihan äkkiä pois saa! Rakastan niin paljon matkustamista, eri kulttuureja, ihmisiä, kielillä puhumista.. Oksat pois vaan!

Me wanna me wanna!
Joo noh, ei miulla oikein mitään muita unelmia oo. Sekin on viel vähä hakusessa, mitä edes menisin opiskelemaan lukion jälkeen.. Mut ehkei se oo ihan vielä ajankohtaista. :-) Joten voinen tältä erää siirtyä tän hetken kuulumisiin.

Elikkäs siis.. Lupailin ottaa niit kuvia tänää niist vaatteista mitä ostin, mut en saanu viel tänääkää aikaseks. Ja kaikenlisäks sorruin ostamaan taas yhdet housut h&m:stä, mut ne oli vaan ihan pakko saada! Mut huomenna uus yritys. ;-) Ja tänää kävin myös siel Imatralla ajelee liukkailla, se oli iha kamalaa! Hyvä ku uskalsin edes ajaa.. Ja illemmalla oli sitten vielä se pimeäsimulaattori, joka oli kyllä harvinaisen turha. Törmäsin muuten siihen peuraanki, voi peura-parkaa :-( Boo me.. Ja illalla sitten vaan ajeltiin ympäriinsä murun ja parin kaverin kans! Että semmonen päivä tänään. Huomenna mie vihdoin ja viimein (♥....) pääsen sinne koulun penkille ja heti alkuun kunnon opiskelua. Hyi. Katotaan miten selviin, viimesen vuoden ensimmäinen päivä!



Huomenna siis lupaan lupaan ottaa niitä kuvia vaatteista, nyt lähen lukemaan & nukkumaan. :-) Hyvät yöt kaikille!
♥ Niina

ps:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti