keskiviikko 24. elokuuta 2011

Ooh i want you!

Helloou!

Huh, on ollu niin kiire päivä tänää, et hyvä ku oon ehtiny edes pysähtyä.. Ensin olin koulussa, ja ehin tunnin viettää kotona ja sit oliki ajotunti! Se meni kyllä tänää iha plörinäks mut aina ei voi onnistua.. Mut ens maanantain inssissä ois kyl parempi onnistua :-D Noniin mutta ajon jälkee ehin taas olemaan reilun tunnin kotona ja sit oli reenit! Oli kyl tosi kivaa ja rentoo! Vois vaik olla ahkera tos illal viel ja vähän venytellä, ku se kesällä vähä jäi... Joo ja tässä tän päivän surkea asukuva, mut en jaksanu innostua kuvailusta:
Farkut ja neule h&m, toppi JC, korvikset Glitter

Ja asukii kusas tänää, en jaksanu oikein panostaa. :-/ Joku toinen päivä sitte! Aattelin tossa et voisin tilata h&m:ltä uuden syystakin, kun se mainoslehtinenki eile tuli ja oli alennuksiakii kerta ni.. Jos äiti suostuis, hih :) Ja sit nyt ois KYSYMYS, mitä hittoa teen miu hiuksille ku täs joskus meen kampaajalle? Joko a) vaalennanko viel vähä vai b) kokonaa tummiks? En osaa päättää, äh..

No mut jos nyt menisin tästä lämpimään suihkuun, syömään ja vaik nautiskelemaan uudesta Cosmopolitanista! Muttamutta palaillaan taas huomenna!

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti