perjantai 19. elokuuta 2011

Changes

Heipparallaa taas!

Ei miulla täs muutakaa oo, ni teen taas sitä blogihaastetta ;) eli Päivä 17 – Mieleisin muistoni

Noh näitähä nyt ois vaikka muille jakaa, mut en oikein tiiä. En haluis aina jotain kliseisiä juttuja miun ja miun poikaystävän väliltä, joten let's try something else. :-) Ehkä yks parhaimmista on kuitenkin viime kesän matka Espanjan Fuengirolaan, toistamiseen ♥ Oli tarkotuksena lähtee sinne tänä kesänäkin poikaystävän kanssa mut todellisuus iski kasvoille (ja vanhempien tylyt sanat, että miehän en lähe) joten.. Mie oisin kyl maksanu kaikkeni, mut ei se aivan riittäny. Mut vois katella ens keväänä tai kesänä, jos sais jonkun matkan sinne kuitenkin! Ihan pakko päästä, se on vaan niin miun lempipaikka :) Rakastan sitä kulttuuria, ihmisiä, kieltä, ruokaa, hintatasoa, ihan kaikkea! Aah :)

 Matkassa ei sinäänsä ollut mitään ihmeitä, ku olin siel porukoitten kanssa. En voinu käyä missää juhlimassa sillon ku olin alaikänen ja näin, mut ei se sinäänsä haitannu. Shoppailin kuiteki tosi paljo niis ihanis pikku liikkeissä ja makoilin rannalla, se oli vasta elämää ;-) haha. Rantaan olin 20 metrii ja aurinko paisto joka päivä! Voisin hehkuttaa tästä vaik kaiken iltaa, mut taidan säästellä teidät siltä. :) Siirtykäämme siis muihin kuulumisiin!




Nii siis, en jaksanukkaa mennä harkkoihin tänää.. Heh. Miul on polvi reistaillu täs muutaman päivän ja hartiat ollu tosi jumissa, ni en viittiny ihan rampana sinne lähteä. Ens viikolla sit rankka reeni käyntiin!

Menin sit kullan ja muutaman kaverin kanssa taas ajelemaan ympäri Lappeenrantaa. :-) Ja illalla MINÄ(!!!) kävin saipan pelissä! :-O Tai no kolmannessa erässä, mutta kuitenkin. Tota ei kovinkaan usein tapahu.. Mut oliha sitä iha jännä kattoa, pakko myöntää :) Pelin jälkeen käytiin mäkkärissä ja ajeltiin vielä vähä. Äsken sitte kotiudun. Mut ei tältä päivältä kummempia, katellaan sit mitä huomen tapahtuu. Nyt hyvät yöt kaikille! ;-)
♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti