torstai 25. elokuuta 2011

Sounds good to me

Heip!

Huh, melkein alkaa tää kouluviikko olla jo putkessa.. Mie oon jo NIIN täynnä tota opiskelua, ettei tosikaan. Laskin tossa eilen, että saatiin jo pelkästään ruotsista kymmenen tehtävää. Siis yhdestä hiton aineesta!? Ja kun oli vielä muutkin läksyt mukana, niin voi hyvänen aika.. Pakko myöntää, että siinä vaiheessa heitin kyllä hanskat tiskiin ja menin nukkumaa. Ja huomenna joudun taas sen 'huuhkajan' kuviksentunnille, mitähä se tällä kertaa keksii..

Mut kuiteskin, koulun jälkeen menin käymään äitin kanssa kaupungilla:-) Ostelin vähä alusvaatteita, sukkia, pari nomination -palaa ja vartalovoiteen! Tässä kuvia

Vartalovoide - Seppälä

suklaata Pariisista ja Viipurista!
harmaat - Seppälä, tummansiniset - H&M

sukat - Seppälä

Että semmosta! Illemmal käytii taas .. TAAS, abc:llä syömässä ja kahvilla. Sen jälkeen käytiin yhen kaverin luona kahvilla ja mentiin sinne samalle lammelle, missä oltiin eilenkin. :) Siel oli tänään sellanen hurrrrja toukka, joka myö nimettiin Jamiks! Otin ihan kuvanki, mut ei miun puhelimen kameral tän parempaa kuvaa saanu..



Miulla ois ollu upee videokin tästä, kun kastettiin se.. Mutta näköjään siitä ei kuulu äänet :-( Joten ei sitte. Sitte täs ois viel pari kuvaa tältä päivältä, joka ei nyt liity kyllä oikein mihinkää


hihi aika muikeita kuvia!

No joopajoo, ei miulla oikein tähä välii muuta.. Oon varmaa tulos vähä kipeeks, ku koskenu koko päivän kurkkuu, äh ! :( Toivottavasti ei nyt pahene. Mut miul ois vielä äikän läksyt tekemättä ja jotta mein evil teacher ei kovinkaan paljo suuttuisi, ois ehkä parasta tehä ne. Joten nyt poistun tuonne sängyn puolelle tekemään läksyt ja sit nukkuu! Joten hyvät yöt kaikille ja palataan huomenna, ois ehkä kuvamatskua luvassa, I think. ;-)

♥Niina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti