maanantai 15. elokuuta 2011

Destination unknown

Heippodei !

Aattelin piristää tein jokaisen iltaa (...) miun lyhyehköllä ja vähän turhallakin postauksella! Mut aattelin sen nyt kuiteki jokaisen iloks tehä. ;-)

Joten ekaks voisin kertoo vähä täst miun päivästä ja sen jälkee siirtyä TODELLA, TODELLA lyhyeen blogihaaste-aiheeseen.. Koska öhm Päivä 14 - Eläinystäväni. Niin ja totta, onkos miulla koskaan ollu lemmikkiä? Eipä ole.. No mut ensin niitä kuulumisia, niitä on nyt paljon! :)

Tänään siis heräsin suht aikasee, yritän päästä tähän koulurytmiin jotenkuten.. Maittavaksi aamiaiseksi äiti (♥) oli grillaillu kasviksia ja lohta, voisko enää oikei parempaa olla?  Sen jälkee miulla olikii ajotunti ja se meni oikeesti suhteellisen hyvi! Mitä nyt kerra meinasin ajaa liikenteenjakan väärält puolelta, ajoin kivetyksen yli ja semmosta.. Mut nevermind. :D No kuitenkin, heti ajotunnin jälkee käväsin pankissa hoitaa yhen asian ja sen jälkee kulta tulikii keskustaa.
     Lähettii siitä sitte poikaystävän kaa ensin käymää infos ostelee vähä koulukirjoja, sen jälkee käytii h&m:llä ja sen jälkee vielä vero modassa. Päätin, et ku en sielt Virosta paljon mitää löytäny ni yritin sit täältä ettiä kaiken tarvittavan - ja löysinki. :-) Ostin siis farkkulegginssit, pari pitkähihasta, kynsilakkaa ja villapaidan! Laitan niist kuvia huomenna!

Loppuilta sit ajeltiinki ympäriä korpea poikaystäväni ja yhen miun kaverin kanssa.. Löydettii ittemme jostai iha ihmepaikoista, kuten Asinsaaresta, Korkea-ahosta, Merenlahelta ja mistä lie.. Mut tulipaha tehtyä tollanen ns. maailman turhin reissu.:-D


 
Ja loppuun se 'hemmetin' blogihaaste! On niin turha kirjottaa tästä, koska miul ei oo oikeesti ollu mitään lemmikkiä. Paitsi pölypalloja.. Mut anyway. Mein äiti kyllä joskus pienempänä lupaili et meille hankittais EDES kaloja, mut niitäkään ei oo pahemmin näkyny. Mut mie oon päättäny, että kuha tästä vähä vanhenen, saan oman kämpän ja hyvät tulot, mie ostan mopsin♥! Sen nimeks tulee Ivan (älkääkä sanoko mitään, miusta se on söpö..) Mutta tässä viel parit kuvat mopseista ja sit meitsi lähtee untenmaille! Huomen aamuna herätys puol seittemä ja kaheksalta meikä lähtee kohti Imatraa ajelee liukkaille.. Yäk. Pimeesimulaattorikii siirty aikasemmaks huomenna, hyhhyh.. Mut kohta neki on ohi ja kortti on aina vaa lähempänä taskua, hih!

Mut nyt kaikille hyvää yötä ja hyvää huomista koulupäivää, keillä se nyt ikinä alkaakaa! Mie pääsen kuluttamaa penkkejä vasta keskiviikkona.. Mut öitä nyt!
♥ Niina



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti