sunnuntai 21. elokuuta 2011

This sucks..

Moih:)

Samantien: Päivä 18 - Mieluisin syntymäpäiväni

Hah, tuskin on kauheen vaikee arvata mikä ois miun mieluisin synttäri :-D Miten ois 18v ? Todellakin on! Vaikken pitäny mitään kovin isoja pippaloita, mut et kaikki parhaat ja valikoidut oli siellä :) Se oli tärkeintä, ei määrä vaan laatu! Äiti oli meille vähä jotai leiponu ja ham-piirakka maistu! Sit vaan juotiin ja semmosta perus, popitettiin ja hengailtiin. (Ja tottakai varustukseen kuulu sekin, et saatiin valitukset♥ Love my neighbours, onneks muuttavat koht pois.) Mut kumminkin, miulta meni loput vähän ohi niistä pippaloista koska olin sinä aamuna heränny puol kuus töihin. Harmittaa lievästi, mut minkäs teen.. Ens vuonna en sitä virhettä tee. ;-) Mut ei miulla niistä bileistä oo oikein enempää kerrottavaa, mut kuvia on sitäkin enemmän! Muutaman voisin laittaa, ehkä ne kertoo enemmä ku nää tuhat sanaa tässä.















Että semmosia! Kuvia ois paljon paljon lisää ja oli vaikeeta valita ns 'parhaita', mutta tossa on kuitenkin osa niistä :) Ei lisättävää tähän. Ehkä voisin kertoo sit vähä tän päivän kuulumisia.

Niin tuota, päivän alkupuolisko meni ihan hyvi :) Meit oli hirvee lössi tänään kavereita ja liikuttiin kahella autolla. Käytiin yhellä rannalla, abc:llä pariin otteeseen, oltiin meillä ja semmosta! Perus viikonloppu hengailua. :-) Sit ilta meni erään nimeltämainitsemattoman henkilön takia suhteellisen pilalle, tai miulle tuli muuten vaa hiton paha mieli.. Joten ei enää huvittanu oikein mikää. Mut onneks oli kulta vieres ♥ Nyt on jo vähän parempi fiilis. Vois olla jo ensi viikonloppu samantien, kun ois pientä pippaloo tiedos ehkäpä! Mut ei nyt muuta miulla, kirjottelen taas huomenna :) Hyvät yöt kaikille!
♥Niina

niinpä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti